Entertainment

Ali B tikt nieuw horloge op de kop na overval

01 december 2021 14:29 Aangepast: 01 december 2021 14:31
Ali B Beeld © ANP

Ali B (40) laat zich niet klein krijgen door de overval op hem die recent plaatsvond in zijn straat. De daders wilden zijn (ongetwijfeld peperdure) horloge hebben en kregen die ook. Maar ook Ali moet op de klok kunnen kijken en dus heeft hij een nieuwe gekocht.

"Gelijk een nieuwe klok gekocht"

Nog geen week na de bewuste overval waarbij de ondernemer van zijn bezit werd beroofd, wordt Ali alweer gezien met een nieuw horloge om de pols. Met de woorden 'gelijk een nieuwe klok gekocht' laat hij zien dat er met hem niet valt te sollen. Bang voor de horlogedieven hoeft hij met dit uurwerk ook niet te zijn, getuige de foto:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B van horloge beroofd bij zijn huis in Almere: 'Kan een keer gebeuren'

"Ik heb een klokje. Daar ben ik trots op. Daar ben ik blij mee. Duur klokje. John de Mol die kijkt mij aan en zegt: gaat lekker he, de zaken. Ik ben trots en opeens besef ik dat 2,3 miljard mij een compliment loopt te geven", zei Ali de avond vóór de overval in de talkshow Op1. Het is onbekend of de uitspraken van de rapper een verband hebben met de overval. 

Na de overval plaatste de coach van The Voice al snel een video op Instagram. "Helaas ben ik overvallen met mijn chauffeur. Ik kan vanwege het politieonderzoek niets zeggen. Het gaat goed, we zijn gezond. De mensen wilden wat hebben en ik heb het gegeven. Ik dacht: hoe eerder je het geeft, hoe eerder je er vanaf bent. Ik hoop dat ze de daders pakken. Maar belangrijker: ik en mijn gezin zijn gezond en ongedeerd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B laat weer van zich horen na overval

Meerdere BN'ers werden afgelopen jaren slachtoffer van een overval zoals Nikkie de Jager, René van der Gijp en Monica Geuze. Volgens advocaat Clarice Stenger liep Ali recht in de armen van de dader.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore