Entertainment

Bridget Maasland in tranen: 'Mees is het belangrijkste in mijn leven'

02 december 2021 09:51 Aangepast: 02 december 2021 09:52
Bridget Maasland Beeld © Achter Het Perfecte Plaatje

Hoewel ze 'Het Perfecte Plaatje' moest verlaten, voelt Bridget Maasland (47) zich ondanks alles tóch een echte winnaar. Dat vertelt de presentatrice in de eerste aflevering van 'Achter Het Perfecte Plaatje'. In de video is het RTL-gezicht ook nog bijzonder openhartig over de liefde van haar leven: zoon Mees (13).

"Mees is mijn leven"

Iets wat de afgelopen zes seizoenen slechts twee keer eerder voorkwam, lukte Bridget: een tien halen voor haar foto tijdens de shoot in de helikopter. En daar is ze maar wat trots op, zo vertelt ze in Achter Het Perfecte Plaatje, waarin afvallers van Het Perfecte Plaatje hun verhaal doen. "Ik heb serieus nog nooit een tien ergens voor gekregen en dan voor een nieuwe discipline die we net hebben geleerd en echt nog niet volledig onder de knie hebben. En dan een tien halen", lacht ze nog altijd verbaasd. "Ja, ik ben megatrots!"

Over haar LP-hoes, die ze maakte met Patrick Martens, was de jury iets minder enthousiast. Al was het voor Bridget wel een 'heel bijzondere' shoot. "Dit is wel een heel iconische foto, dus moeilijk om daar iets anders van te maken dat je nog niet kent", legt ze uit. "Ik vond het eigenlijk wel heel goed gelukt als ik heel eerlijk ben. Alleen de jury had het idee dat ze deze foto al eerder hadden gezien (...) Ik weet ook niet wat ik daar anders aan had kunnen doen, dan wat ik heb gedaan als ik heel eerlijk ben."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland nog in contact met ex-schoonmoeder Rachel Hazes

In de video wordt Bridget niet alleen geconfronteerd met haar eigen werk, maar ook met een reeks persoonlijke kiekjes. Als de presentatrice een zwangere foto van zichzelf ziet, schiet ze meteen vol. "Hier zit het belangrijkste uit mijn leven in mijn buik", legt ze uit. De Boulevard-ster weet nog goed hoe ze zich voelde op de dag dat de foto werd gemaakt en vertelt dat het een 'allesomvattende en mooie dag' was.

Louise Schiffmacher maakte de tatoeage op haar buik en Carin Verbruggen, volgens Bridget één van de beste fotografen van Nederland, maakte het intieme kiekje. "Het was echt een soort van girlpower, met allemaal stoere vrouwen. En dan naakt, kwetsbaar, want dat is het ook, een heel kwetsbare foto. Ik weet wat eruit is gekomen…"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland dertig keer verhuisd: 'Hecht me niet snel aan een plek'

Mees betekent dan ook alles voor haar. "Mees is mijn leven. Hij is zo’n grappig ventje", vertelt ze. "Het is echt een soort dierenfluisteraar, die honden laten ook alles bij hem toe en hij vindt ook alles goed", vervolgt ze als er een foto van haar grote liefde voorbijkomt. "Dit is een en al vreugde en liefde. Dit zijn mijn grote liefdes."

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Elke donderdag doet de afvaller zijn of haar verhaal in Achter Het Perfecte Plaatje. Bekijk alle afleveringen hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore