Entertainment

Andries Knevel neemt afscheid van EO 'met weemoed'

30 november 2021 20:31 Aangepast: 30 november 2021 21:28
Andries Knevel Beeld © ANP

Andries Knevel heeft dinsdag zijn laatste werkdag gehad bij de EO. Dat de 69-jarige presentator na 43 jaar vertrekt bij de omroep geeft hem "enige gevoelens van weemoed", vertelde hij in het tv-programma 'Tijd voor MAX'.

"Zeker als je er altijd met plezier hebt gewerkt"

"Als je 43 jaar bij een bedrijf hebt gewerkt dan heb je weemoed. Zeker als je er altijd met plezier hebt gewerkt", legt Andries uit. "De missie van de EO was mijn eigen missie, dat klopte ook mooi."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Andries Knevel onthult plannen na vertrek bij EO

Eerder deze maand werd bekend dat de presentator vertrekt bij de EO. Andries ging een aantal jaar geleden al met pensioen, maar bleef op basis van tijdelijke contracten nog wel programma's maken voor de omroep.

"Hij zou nu een half jaar niet meer voor ons kunnen werken", legde een woordvoerder destijds uit. "Andries wordt binnenkort ook 70 jaar. Het voelde als een natuurlijk moment om na te denken of hij daarna nog wel terug wilde komen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Andries Knevel verlaat na 43 jaar de EO: 'Met opgeheven hoofd weg'

Andries liet na het nieuws over zijn afscheid aan NPO Radio 1 weten dat hij open staat voor aanbiedingen van andere omroepen. In de talkshow Jinek vertelde de presentator plannen heeft voor een boek en een podcast.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore