Entertainment

Olcay Gulsen na 22 jaar gezakt voor rijexamen

30 november 2021 18:20
Olcay Gulsen Beeld © ANP

Het is wat: Olcay Gulsen (41) heeft vandaag slecht nieuws gekregen. Ze heeft haar rijbewijs al 22 jaar op zak, maar nu blijkt ze opnieuw gezakt te zijn voor haar rijexamen. Dat deelt de presentatrice op Instagram Stories.

"22 jaar na het halen van mijn rijbewijs blijk ik toch geen goede chauffeur"

Verregend aan je dag beginnen is al niet lekker, maar als je daarna ook nog te horen krijgt dat je na ruim twintig jaar eigenlijk niet goed genoeg rijdt om je rijbewijs te halen, hakt het er helemaal in. '22 jaar na het halen van mijn rijbewijs blijk ik toch geen goede chauffeur', deelt Olcay met haar volgers. Hoe ze het eraf heeft gebracht tijdens het examen is binnenkort te zien in het programma Nationale Verkeersexamen bij SBS. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Van deze uitspraak tegen Ruud heeft Olcay spijt

Het is niet heel verwonderlijk dat het Talpa-gezicht is gevraagd voor het programma. In het verleden is Olcay twee keer haar rijbewijs kwijtgeraakt. Niet omdat ze het pasje ergens was verloren, maar omdat ze zo hard op het gaspedaal drukte dat ze de maximumsnelheid ver overschreed. Haar lesje zou Olcay wel geleerd hebben, maar of ze een betere bestuurder is geworden, is dus te betwijfelen.

Wanneer de aflevering met Olcay wordt uitgezonden, is nog niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Überbemoeial' Olcay heeft te doen met de kinderen van Ruud

Olcay is druk bezig met programma's maken in 2021. Zo liep ze afgelopen jaar nog stage in het ziekenhuis voor BN'ers in het ziekenhuis: Leren van de helden. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore