Entertainment

Terror Twin Esmee 'enorm tevreden' na full face make-over

30 november 2021 12:19
Esmee Ipema Beeld © Instagram @esmee_ipema

Dat de tweelingzussen Esmee en Sharon Ipema - beter bekend als de Terror Twins uit 'Ex On The Beach: Double Dutch' - niet vies zijn van een botoxprikje hier en daar is inmiddels wel bekend. Maar Esmee heeft er ditmaal nog een schepje bovenop gedaan door een 'full face make-over' te ondergaan en de transformatie is, zoals je al verwacht, weinig subtiel.

"Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers"

Volgers van Esmee moeten even twee keer met hun ogen knipperen wanneer ze de post (niet te bekijken wanneer je jonger dan 18 bent) op hun Instagram-tijdlijn zien verschijnen. Op het kiekje staan twee foto’s van de realityster, eentje van voor de behandeling en eentje van erna. 'Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers. Ik heb mijn lippen bij Doktor Samana in Rotterdam opgelost om ze vervolgens na 2 weken opnieuw op te vullen volgens de Russische methode. Dit houdt in dat je door deze methode flat lips creëert. Het tegenovergestelde van duck lippen dus', schrijft de Terror Twin erbij.

Daar blijft het niet bij: 'Ook heb ik voor de full face make-over gekozen: kaak, kin, jukbeenderen en lip fillers.' Het resultaat is - op z’n zachtst gezegd - duidelijk zichtbaar. Esmee is meer dan gelukkig met haar keuze: 'Ik ben enorm tevreden omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waar maken!'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Terror Twin Sharon laat dochter onder geen beding meedoen aan EOTB

Het kiekje op Instagram van de transformatie leidde tot veel verbaasde reacties. Wellicht dat Esmee er daardoor voor heeft gekozen om de mogelijkheid om te reageren onder de foto uit te zetten. Al zal de Terror Twin zich er verder niet veel van aantrekken: meningen van andere legt ze namelijk al vrij snel naast zich neer, zo vertelde ze eerder aan RTL Boulevard. "Mij interesseert het sowieso vrij weinig wat mensen vinden of denken."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jaloezie drijft 'Terror Twins' uit elkaar

Esmee beviel onlangs van haar eerste kindje. Haar zwangerschap werd voor de serie A Star Is Born vastgelegd. Met tweelingzus Sharon besprak ze, toen ze nog moest bevallen, wat ze allemaal aan haar uiterlijk wilde veranderen. Inmiddels heeft ze dus daad bij het woord gevoegd. Je ziet hun eerdere overpeinzingen in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore