Entertainment

Gillis-kijkers hebben meelij met Samir: 'Peter is een sadistische feeder'

29 november 2021 21:02 Aangepast: 29 november 2021 21:02
Beeld © SBS6 / Talpa

Omdat Peter Gillis (59) momenteel zelf op een streng dieet zit, is het voor hem niet mogelijk om voor te proeven. En wat een straf dat Peter dat vindt. Daarom is Samir de klos op een horecabeurs. Hij moet alles proeven, ook hetgeen hij niet eens lust. Dat wekt bij de kijkers van 'Familie Gillis: Massa is Kassa' vooral meelij op.

"Ik mag toch hopen dat Samir een heel goed salaris heeft"

Op de horecabeurs moet Samir alles proeven, vanwege Peter en zijn rantsoen. Zo 'dwingt' Peter hem min of meer een ijsje met advocaat te eten. "Ik lust het niet baas", zegt Samir dan nog. Waarop Peter zegt: "Maar de klanten wel. Proeven dus!" Vervolgens steekt Samir het toch maar in zijn mond. 

'Ik mag toch hopen dat Samir een heel goed salaris heeft, waarom zou je je anders zo laten misbruiken?' vraagt een kijker zich af. Een ander zegt: 'Samir moet alles voorproeven. Zelfs ijs met advocaat. Peerke snapt niet dat de beste man geen alcohol mag, maar Peerke zijn enige religie is Hatseflatsen.' Weer iemand anders noemt Peter zelfs een 'sadist'. Ook noemt een kijker Peter een 'sadistische feeder'.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Peter Gillis not amused tijdens controle horeca: 'Ratjetoe!'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Peter Gillis over constante dreiging: ‘Ik let altijd wel op’

Even eerder ging Peter ook langs bij Samir, die horecachef is van zijn vakantiepark Prinsenmeer. Daar deed hij een controle, waar Samir het niet echt goed vanaf bracht. 'Peerke' vond het maar een ratjetoe en had heel wat aan te merken. Dat fragment zie je hieronder.

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je iedere maandag om 20:30 uur op SBS6. Terugkijken doe je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore