Entertainment

Imen uit Love Island in de wolken met haar nieuwe vriend

29 november 2021 16:39 Aangepast: 29 november 2021 18:05
Beeld © Instagram @imendirie

Het zijn gelukkige tijden voor Imen Dirie, bekend van 'Love Island'. Na haar minder succesvolle deelname aan het programma, is ze inmiddels gelukkig in de liefde met haar nieuwe vriend Sam Aarts. Dat maakt ze zondag bekend via haar social media.

"Ik vind je lief"

Haar deelname aan Love Island liep niet helemaal zoals gepland: Imen kwam er namelijk achter dat haar partner in het programma, thuis nog een andere dame op zich had wachten. Inmiddels heeft ze deze periode achter haar gelaten en is ze helemaal in de wolken met haar nieuwe lover. 

Op haar Instagram maakt ze dit heugelijke nieuws bekend door een kussende foto met Sam te plaatsen. 'Ik vind je lief', schrijft ze erbij met een hartje erachter. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Niek Marijnissen aan het daten met Love Island-kandidate

Het was liefde op het eerste gezicht volgens Imen. ''Op een festival liep ik hem tegen het lijf, en ik ben nooit meer weggegaan bij hem'', vertelt ze aan de entertainmentwebsite Love & Reality. Ze vervolgt: ''Hij is lief, leuk, knap en schattig, haha. Hij maakt mij echt supergelukkig.''

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Niek Marijnissen aan het daten met Love Island-kandidate

Eerder spraken we met Love Island-kandidaten Nina en Paulo. Na de deelname aan het programma begint het avontuur namelijk pas écht. Je ziet het in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore