Ga naar de inhoud
Entertainment

Klaasje tevreden met opvolgster: 'Blij dat jij K3 volledig maakt'

Klaasje Meijer, die deze maand afscheid nam van meidengroep K3, is blij dat haar opvolgster is gevonden. De zangeres feliciteerde de Nederlandse Julia Boschman, die zaterdagavond de finale van K2 zoekt K3 won en daardoor lid mag worden van het zangtrio.

''Ben blij dat jij K3 weer volledig maakt''

"Gefeliciteerd liefste Julia! Je bent een toppertje, en ik ben blij dat jij K3 weer volledig maakt. Jullie gaan knallen girls!", schrijft Klaasje in haar Instagram Stories. Ook voor de verliezende finalisten Diede, Amy en Celester heeft het ex-K3-lid lovende woorden. "Lieve meiden, jullie hebben het ook echt fantastisch gedaan! Jullie straalden in dit programma en daar mogen jullie trots op zijn."

K2
lees ook:
K2 zoekt K3-finalisten zijn klaar voor nieuwe leven

Het nieuwe lid van K3 heeft meteen een drukke tijd voor de boeg. In de eerste periode staan er grote concerten op het programma in het Sportpaleis in Antwerpen. Ook komt er een nieuwe single uit, zijn er opnames voor een videoclip en worden er voorbereidingen getroffen voor een nieuw album. De eerste weken van K3 in de nieuwe formatie zullen worden gevolgd in een documentairereeks, die wordt uitgezonden door de Vlaamse zender VTM.

Marthe
lees ook:
Marthe van K3 heeft corona en mist finale K2 Zoekt K3