Entertainment

The Masked Singer-panelleden in shock bij onthulling boekenwurm

26 november 2021 22:11 Aangepast: 29 november 2021 09:31
Beeld © Nick van Ormondt

Kijkers hebben vrijdagavond weer kunnen genieten van geweldige optredens in ‘The Masked Singer’, toch moest er aan het einde van de avond weer iemand afvallen en kwamen we dus bij de grote vraag: wie zit er in pak? Vanavond was het de beurt aan de boekenwurm, wiens onthulling voor grote verbazing zorgde.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van The Masked Singer. 

Deze keer was het de beurt aan de boekenwurm, het biggetje, de giraffe, de stier en cupido om de sterren van de hemel te zingen. Voordat ze een optreden gaven, mochten we ook nog even in hun huis snuffelen. En dat zorgde natuurlijk voor de nodige nieuwe vermoedens, maar ook vraagtekens.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rick Brandsteder onthult geheim The Masked Singer: 'Doet zelfs de crew'

Na vijf spetterende optredens was het de beurt aan het publiek om te beslissen over het lot van de kandidaten. Het doek bleek te vallen voor de boekenwurm Buddy en Gerard hadden al eerder aangegeven dat zij dachten dat Monica Geuze of Saskia Noort in het pak konden zitten, terwijl Carlo en Loretta eerder dachten aan Heleen van Rooyen of Anna Nooshin.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Isa Hoes doet onthullingen over haar tijd als Elfje in The Masked Singer

De panelleden blijken er echter compleet naast te zitten. Niemand minder dan Daphne Deckers blijkt namelijk in het pak van het boekenwurm te zitten. En laat dat nou net een naam zijn die nog niet was genoemd. De schrijfster laat weten dat ze het ontzettend leuk vond om mee te doen aan het programma. "Ik vond het ook echt heel spannend, want ik ben natuurlijk geen zanger. Dus ik heb mijn best gedaan." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Masked Singer zorgt opnieuw voor grote verbazing

Achteraf waren er natuurlijk aardig wat hints die wezen op Daphne. Zo was er een poster met een luchtballon op haar deur te zien, die verwees naar het boek Het Vliegende Schaap dat Daphne heeft geschreven. Ook was er een Veronica gids te zien en Daphne heeft meerdere programma's voor Veronica gepresenteerd en schreef ook columns voor de gids. Een boek over Maastricht was een verwijzing naar haar familie, omdat haar hele familie afkomstig is uit Maastricht, terwijl alle boeken over mode wezen naar haar modellencarrière. 

Oud-deelnemers Babette van Veen en Tineke Schouten waren ook nog even te zien in de aflevering van vanavond. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore