Ga naar de inhoud
Entertainment

Adele doet lerares na hereniging dure VIP-concertkaartjes cadeau

Adele Beeld © Getty Images

Deze week konden we zien hoe Adele (33) tijdens haar tv-show ‘An Audience with Adele’ werd herenigd met Miss McDonald, een lerares die in haar jongere jaren veel voor haar heeft betekend. En wat blijkt nu? Adele heeft haar niet met lege handen naar huis gestuurd.

"Adele wil er zeker van zijn dat Miss McDonald en haar kinderen het super fijn hebben tijdens haar concert"

Tijdens de ontmoeting met Miss McDonald vroeg ze haar om haar telefoonnummer, zodat ze haar achteraf nog een paar concerttickets van zichzelf cadeau kon doen.

Kijkers
Lees ook:
Kijkers lovend over interview nerveuze Paul de Leeuw met Adele

"De hereniging tussen Adele en Miss McDonald was ontroerend voor iedereen die het zag, maar natuurlijk het meest voor Adele", zo vertelt een bron aan de Daily Mail. Ze besloot haar oud-lerares daarom zogeheten 'diamond package'-tickets te geven, wat de duurste VIP-zitplaatsen zijn voor haar show. Ze gaf ze niet alleen cadeau aan Miss McDonalds, maar aan haar hele familie. En dat is best een duur cadeautje, aangezien één ticket normaal gesproken 593 euro per stuk kost. "Adele wil er zeker van zijn dat Miss McDonald en haar kinderen het super fijn hebben tijdens haar concert. Ze zal nooit vergeten wat zij voor haar heeft gedaan, en nu wil ze iets terugdoen", aldus de bron.

Adele
Lees ook:
Adele levert Paul de Leeuw extra kijkers op

Adele barstte in tranen uit op het podium toen ze te horen kreeg dat Miss McDonald aanwezig was tijdens haar tv-opnames. Ze had haar oud-leerkracht niet meer gezien sinds de lagere school. "Ik heb alle boeken nog die je mij gegeven hebt", zo vertelde ze "Zij heeft mij de liefde voor literatuur aangeleerd. Dankzij haar ben ik songteksten gaan schrijven, dus zonder haar had ik nooit gestaan waar ik nu sta."

NTR
Lees ook:
NTR draait concert Adele iets versneld af, fans boos

Adele ziet er vandaag de dag heel anders uit dan aan het begin van haar carrière. Dit heeft natuurlijk grotendeels met haar gewichtsverlies te maken, maar er zijn ook andere redenen voor. 

Leco ontrafelt mysterie rondom mega transformatie Adele

03:46