Ga naar de inhoud
Entertainment

Bilal Wahib over kinderwens: 'Ik wil volgend jaar een kleine Bilal'

Bilal Wahib Beeld © ANP

Rapper, zanger en acteur Bilal Wahib (22) heeft zijn handen vol aan zijn vele talenten. Nu blijkt Bilal daar een extra rol aan toe te willen voegen in het nieuwe jaar: Bilal wil vader worden. In gesprek met MTV Nederland vertelt hij over zijn kinderwens.

Bilal is al een tijdje gelukkig met zijn vriendin Sophie Keizer. Met hun huisje aan de grachten van Amsterdam lijkt er in dit liefdesverhaal alleen nog een beestje te missen. Als het aan Bilal ligt, komt er volgend jaar een liefdesbaby. Hij vertelt over zijn toekomstplannen: ''Misschien niet dit jaar, maar volgend jaar een kleine Bilal. Dat zou wel leuk zijn, hè?'' 

De zanger lijkt al het een en ander te hebben uitgestippeld. Zo loopt Bilal op de zaken vooruit: ''Ik ga hem wel eerder een beugel geven dan wanneer mijn ouders mij een beugel hebben gegeven.'' Voor het zover is, heeft de zanger nog een belangrijke taak op zijn to-dolijstje staan: ''Ik ben op dit moment druk bezig om nog even mijn diploma te halen op school.'' 

Bilal
Lees ook:
Bilal Wahib doet voor het eerst zijn verhaal: 'Ik heb het zelf verpest'

Bij deze goede voornemens blijft het niet. Bilal doet namelijk ook uitspraken over zijn toekomstplannen wat betreft zijn muzikale carrière: ''Ik ga binnenkort mijn eerste tour doen en mijn volgende album wil ik ook snel droppen, want dan kan ik zo snel mogelijk weg bij Top Notch'', vertelt hij. ''Veel rappers zeggen dat niet, hè. Ik durf dat gewoon te zeggen'', voegt Bilal toe. 

Top Notch is het platenlabel van Bilal. De samenwerking verloopt naar eigen zeggen al een tijdje niet zo goed meer. Na het online incident eerder dit jaar legde het platenlabel namelijk - tijdelijk - de samenwerking met de zanger neer. Dat is Bilal niet in de koude kleren gaan zitten. Hij is niet de enige die een samenwerking met het platenlabel niet meer ziet zitten. In september liet rapper Lil' Kleine weten aan het eind van 2021 afscheid te nemen van het bedrijf.

Zien:
Lees ook:
Zien: Bilal Wahib maakt comeback op het podium

Bilal over Top Notch: 'Vergeven maar niet vergeten'

01:27