Ga naar de inhoud
Entertainment

Snoeiharde burenruzie Mr. Frank Visser houdt de gemoederen nog altijd bezig

Mr. Frank Visser Beeld © Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? SBS6 25-11-2021

Viktor Brand (50) is in 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' terug in Nijmegen waar de zonnepanelen van de buurvrouw zoveel licht reflecteerden dat andere buren er in hun tuin door verblind werden. Ze gunden elkaar het licht in de ogen niet en nog altijd is de situatie niet opgelost.

Zonnepanen zijn de toekomst, maar daar denken Fred en Yvonne anders over. De twee lijden namelijk aan een oogafwijking en de panelen van hun buren zorgen voor een verblindend licht in hun huis en tuin. Als oplossing hebben ze hun hele tuin volgepland met bomen, een volwaardige jungle is het inmiddels. Maar daar heeft buurvrouw Jennifer op haar beurt weer overlast van: haar tuin ligt vol met dwarrelende blaadjes en vieze besjes. Dat is volgens de buren niet hun probleem, zij wonen er namelijk al 34 jaar en vinden dat zo'n 'snotneus' niet zomaar tegen hen kan zeggen wat ze moeten doen.

Twitter
Lees ook:
Twitter gniffelt om koffiestrijd seniorenflat Mr. Frank Visser

Uiteindelijk staan Fred en Yvonne in hun gelijk en mogen de bomen blijven staan, ondanks de wens van de buurvrouw. Ook moeten de zonnepanelen beter afgedekt worden. Als Viktor een half jaar later polshoogte komt nemen, ziet hij door de bomen het bos niet meer. Sinds de uitspraak zijn de gemoederen zó hoog opgelopen dat de situatie erger is dan ooit. Inmiddels is er een hovenier geweest, maar volgens de buren is er veel meer dan nodig afgehaald. 

Maar er is nog meer gebeurd, waar ze alleen binnen over willen praten aangezien 'de schutting oren heeft'. Als Fred zijn verhaal doet, blijkt dat hun buren er alles aan doen om hen weg te pesten en zelfs de overbuurvrouw mishandeld zouden hebben. 

Krijg
Lees ook:
Krijg je geen genoeg van Mr. Frank Visser? Dan is er goed nieuws

De tegenpartij beweert echter anders. Volgens hen kwamen Fred en Yvonne verhaal halen met een overbuurvrouw inclusief camera. Dat ze handtastelijk zijn geweest, daar is volgens hen niets van waar. Inmiddels is het uitgelopen op een welles-nietesspelletje en zelfs Viktor ziet door de bomen het bos niet meer. "Ik hoop dat jullie elkaar een beetje links laten liggen en dat het in the end gaat slijten", sluit hij de aflevering dan ook af.

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Kijk de aflevering van woensdagavond hier terug.