Ga naar de inhoud
Entertainment

Mean Girls-actrice Lacey Chabert in rouw na overlijden zus

Lacey Chabert Beeld © ANP

Actrice Lacey Chabert (39), bekend van de populaire film 'Mean Girls', deelt droevig nieuws met haar volgers op Instagram. De actrice laat op het platform weten dat haar zus Wendy is overleden. 'Mijn mooie zus, Wendy. Onze harten zijn verbrijzeld in een miljoen stukjes', schrijft ze bij een foto van Wendy.

'We houden meer van je en aanbidden je meer dan we ooit kunnen zeggen en we zullen dat voor altijd en altijd blijven doen', schrijft Lacey. 'Het schokkende verlies heeft ons met een gebroken hart achtergelaten. Ons leven zal nooit meer hetzelfde zijn zonder mijn lieve zus, maar we houden vast aan de beloften van Jezus dat we in de eeuwigheid weer samen zullen zijn. Houd onze familie, vooral haar twee jongens, in jullie harten en gebeden.'

Laceys zus is op 46-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is niet bekend. 

Hoe
Lees ook:
Hoe gaat het nu met de cast van Mean Girls?

Mean Girls was in 2004 een flinke hit en is inmiddels uitgegroeid tot cultklassieker in het tienergenre. De hoofdrollen werden gespeeld door Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Tina Fey en Amanda Seyfried. De film vertelt over Cady, een tienermeisje dat is opgegroeid in Afrika en naar de VS verhuist. Op de highschool moet ze leren omgaan met de hiërarchie die onder de tieners bestaat. Bij wijze van experiment nemen de 'Plastics', de meest populaire meiden op school, Cady onder hun hoede, met alle gevolgen van dien. Lacey speelt in de film de rol van Gretchen Wieners, een van de Plastics.

Jingle
Lees ook:
Jingle bells: Lindsay Lohan speelt hoofdrol in kerstfilm Netflix
Bron: RTL Boulevard