Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaj Gorgels keert terug bij Temptation Island: Love or Leave

Kaj Gorgels Beeld © ANP

We zijn nog niet uitgepraat over het laatste kampvuur of het derde seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' komt er alweer bijna aan. Monica Geuze (26) wordt daarvoor herenigd met haar medepresentator Kaj Gorgels (31). Samen kondigen de twee vandaag een nieuw seizoen aan. Dat betekent dat Victor Verhulst (27) dus weer plaats moet maken voor zijn voorganger.

Waar Kaj in het eerste Love or Leave-seizoen nog met zijn beste vriendin Monica het programma presenteerde, was Belgische presentator Viktor Verhulst in het tweede seizoen van de partij in zijn plaats. Op de Instagram-pagina van Temptation Island Nederland vertelt Monica vandaag: ''Ik heb een nieuwtje voor jullie. Wij gaan namelijk, ondanks dat het seizoen net is afgelopen, een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave draaien. En Kaj is er dit jaar weer bij, dus ik heb er ontzettend veel zin in!'

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels presenteert Nederlandse versie Are You The One?

Wie denkt dat Victor keihard en zonder reden aan de kant is gezet, kunnen we geruststellen: dat is niet zo. RTL laat aan ons weten dat het derde seizoen een Nederlandse editie wordt, waarbij er dus alleen Nederlandse koppels meedoen. Om die reden is er een presentator van eigen bodem gekozen.

 

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels en Jessie Jazz tikken Spaanse villa op de kop

Ben je zelf toe aan een nieuw avontuur met je partner of twijfel je aan jullie relatie? Dan is Videoland opzoek naar jou. Voor het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave zijn de makers namelijk nog op zoek naar koppels die het avontuur durven aan te gaan.

In Temptation Love Therapy kletsen deelnemers van het afgelopen seizoen Donna en Delphine met ons na over hun spraakmakende belevenissen bij het programma:

Temptation Love Therapy: Delphine herkent 'huilebalk' Bert niet terug

08:28