Entertainment

Vrije Britney Spears geniet van een dagje shoppen

25 november 2021 03:55 Aangepast: 25 november 2021 07:39
Britney Spears Beeld © Getty Images

De vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, die gevierd wordt op de vierde donderdag in november, staat bekend als 'Black Friday.' Consumenten kunnen dan allerlei koopjes scoren. Maar veel winkeliers stunten de dagen ervoor ook al met hoge kortingen. Britney Spears (39) is voor het eerst sinds haar curatorschap werd opgeheven weer gezien in een winkelcentrum, waar de zangeres, omringd door lijfwachten, op koopjesjacht ging. Dit meldt 'TMZ.'

"Je staat eigenlijk nooit stil bij hoe erg ze zoiets gemist kan hebben"

Britney werd gespot bij The Oaks Shopping Center, niet ver van haar huis. Hoewel ze rustig haar gang kon gaan, ging haar aanwezigheid niet onopgemerkt voorbij. "Het was goed om haar hier te zien en gewone dingen te zien doen. Dingen die voor de meeste mensen doodnormaal zijn, zoals rondslenteren en shoppen, zijn voor haar een enorme vooruitgang. Je staat eigenlijk nooit stil bij hoe erg ze zoiets gemist kan hebben de afgelopen 13 jaar, tijdens haar curatorschap," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Britney Spears ziet toch af van interview met Oprah'

Spears werd afgelopen week ook met haar verloofde Sam Asghari gezien in West Hollywood, toen de twee bij restaurant Catch op Melrose Avenue aten.

Onlangs plaatste de popster al een video waarin ze vertelde dat ze eindelijk haar bankpassen terug heeft en weer dingen kan kopen als kaarsen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore