Entertainment

Squid Game-stemactrice Reagan To (10) mag de serie zelf niet zien

24 november 2021 17:14 Aangepast: 24 november 2021 17:26
Squid Game Beeld © Neflix

Wie heeft de Netflix-hit 'Squid Game' niet gezien? De Koreaanse serie heeft wereldwijd 111 miljoen abonnees bereikt en is daardoor de best scorende show in de eerste vier weken ooit. Toch is er in ieder geval één iemand die de serie nog niet heeft bekeken: de 10-jarige stemactrice Reagan To. Ondanks dat de jonge actrice zelf bij heeft gedragen aan het succes, krijgt ze van haar ouders geen toestemming om de show ook te bekijken.

‘'Toen ze op internet mijn naam zag, kon ze haar ogen niet geloven''

Als je Squid Game hebt gekeken, dan heb je de stem van Reagan ook gehoord. Het meisje heeft namelijk de Engelse nasynchronisatie van de reusachtige pop Youngshee ingesproken. 

De ouders van Reagan vinden haar echter nog te jong om haar ook daadwerkelijk naar de serie te laten kijken. En wie Squid Game heeft gezien, zal dat wellicht begrijpen. ''Vlak voor die scène zette mijn moeder de televisie uit. Ik heb maar heel even mijn stem kunnen horen'’, onthult Reagan in de Australische ochtendshow The Morning. Ze vervolgt: ''Mijn oudere broer is veertien jaar en zelfs hij mag niet kijken.''

De veel besproken pop leidt het kinderspel Red Light, Green Light. In Nederland beter bekend als Annemaria koekoek. In de serie moeten de deelnemers naar voren sluipen terwijl de pop wegkijkt. Als Youngshee de deelnemers toch betrapt, worden ze zonder pardon neergeschoten. Niet gek dus dat de ouders van Reagan haar deze beelden nog even ontnemen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Squid Game-kostuums met Halloween? Scholen verbieden het

Grappig weetje: haar ouders hadden in eerste instantie geen idee dat hun dochter te horen was in de Netflix-serie. Tijdens het kijken van de show, kwam de stem van de pop hun wel heel bekend voor. ''Ze hoorden me voor het eerst toen de serie al bezig was. Mijn vader vroeg ooit aan mijn moeder om samen naar Squid Game te kijken. Opeens viel het kwartje, ze zette de aflevering op pauze en zei: 'Wacht even, dat is Reagan!' En toen ze op internet mijn naam zag, kon ze haar ogen niet geloven.", aldus Reagan.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Netflix weigert betaling extra dataverkeer door Squid Game

Eerder sprak Rob Goossens over de succesvolle serie bij ons aan de desk. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore