Entertainment

Deze koppels kwamen in 2021 (tijdelijk) weer bij elkaar

30 december 2021 07:04 Aangepast: 30 december 2021 07:05
Jennifer Lopez en Ben Affleck Beeld © Getty Images

Liefde die zó sterk is dat zelfs een jarenlange break-up je niet tegenhoudt om je relatie een tweede of derde kans te geven: de volgende sterren kunnen erover meepraten, want zij gingen in 2021 weer vol voor elkaar. Niet allemaal even succesvol, maar Holly- én Hillywood smullen ervan.

Glennis Grace en Lévy Simon

Zo'n anderhalf jaar nadat Glennis Grace en haar vriend Lévy een punt achter hun relatie zetten, is de zangeres opnieuw vrijgezel. In maart 2021 bliezen de twee hun verkering nieuw leven in. Uiteindelijk is het Ali B die de breuk op camera laat bevestigen door zijn nieuwbakken The voice of Holland-collega

Glennis en Lévy vormden sinds 2017 een setje. Eerder vertelde de zangeres aan RTL Boulevard nog dat de coronacrisis hun relatie 'sterker dan ooit' maakte. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Glennis Grace reageert na harde uithaal van presentatrice

Marco en Leontine Borsato

Er gaat een schok door showbizzland als Marco en Leontine in 2020 een punt achter hun huwelijk van ruim twintig jaar zetten. Een misstap van Marco brengt hun relatie om zeep. En oké, een intimiteitsvacuüm helpt ook niet bepaald mee. Daar kan de therapeut van de Borsatootjes álles over uitleggen. 

De dozen worden gepakt en nieuwe huizen worden gekocht - en dan komen Marco en Tien er plots achter dat afscheid nemen inderdaad niet bestaat. Na het riedeltje van 'Dromen zijn bedrog' en 'Ik leef niet meer voor jou' schalt ineens weer 'Je hoeft niet naar huis vannacht' door de speakers.

Niet door de gezamenlijke speakers, overigens: Marco en Leontine hebben hun vorm weliswaar weer gevonden, maar pakken het op hun eigen tempo aan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Leontine en de kinderen aangeslagen door aangifte tegen Marco'

Jennifer Lopez en Ben Affleck

De prijs voor meest iconische comeback-koppel óóit gaat zonder twijfel naar Jennifer Lopez en Ben Affleck. Ooit waren ze verliefd, verloofd en bijna getrouwd. Slechts enkele dagen voor hun huwelijk in 2003 schuift het koppel de bruiloft echter op de lange baan om vervolgens in januari 2004 helemaal een punt achter hun relatie te zetten. 

Fast forward naar februari 2020: Ben zegt lieve dingen over Jen in een interview. Precies een jaar later mailt hij liefdesbrieven naar de zangeres. Niet veel later verbreken Jennifer en Alex Rodriguez hun relatie, waardoor de weg voor Ben helemaal vrij is. 

Ben neemt Jen mee naar Montana, Miami én Venetië. Niemand kan er nog omheen: Bennifer is terug en stiekem hoopt men dat het koppel zich opnieuw verlooft, zodat ze deze keer wel 'I do' tegen elkaar kunnen zeggen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Matt Damon 'dolgelukkig' met hereniging Bennifer

Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Bedrogen worden met verschillende vrouwen, onder wie de beste vriendin van je zusje... Wie hoopte dat Khloé Kardashian zich niet twee keer aan dezelfde steen zou stoten, kwam net zo bedrogen uit als de realityster zelf. 

Vlak voor de geboorte van dochter True in april 2018 komt het nieuws naar buiten dat Tristan Thompson met zijn been uit het verkeerde bed stapt en in 2019 wordt hij zoenend gespot met Jordyn Woods, de bekende ex-BFF van Kylie Jenner. 

Vanaf dat moment wordt het nog ingewikkelder. De Keeping Up With The Kardashian-ster geeft haar relatie in eerste instantie omwille van haar pasgeboren dochter nog een kans, maar eens een vreemdganger...

Nadat het knipperlicht vijf jaar lang van rood naar groen en weer naar rood springt, heeft Khloé er in juni 2021 genoeg van. Ze voelt zich 'te bedrogen' om met de relatie door te gaan na aanhoudende geruchten over de vreemdgaande Tristan. Hij komt er daarom niet meer in. Figuurlijk gezien dan, want ze spenderen dit jaar wel de feestdagen samen, zodat True samen met beide ouders kan zijn. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Relatie Khloé Kardashian en Tristan Thompson weer voorbij'

Jaimie Vaes en Lil Kleine

Het was een turbulent jaar voor Jaimie Vaes en Lil Kleine. Het koppel was al kampioen in elkaar ontvolgen op Instagram, maar afgelopen april leek het écht foute boel te zijn tussen de twee. Na een vermeende mishandeling werd Jorik opgepakt, waarna hij twee nachten in een Spaanse cel heeft moeten doorbrengen. Jaimie en Lil gingen daarna tijdelijk uit elkaar. 

Inmiddels hebben de twee deze roerige periode achter zich gelaten en kijken ze met goede moed naar het nieuwe jaar. ''Ik hoop volgend jaar op veel meer positiviteit en vrijheid. Ik hoop dat we allemaal weer onze plek zullen weten te vinden, al is dat maar met kleine stapjes. (...) En als ik voor mij persoonlijk mag dromen, dan droom ik er vooral van dat ik weer een fijn thuis heb voor en met mijn gezin. En dat ik daar ook weer volop van kan genieten!'' vertelde Jaimie onlangs aan Cosmopolitan.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

'Lil Kleine moet misschien eens professionele hulp zoeken'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore