Entertainment

Alle seizoenen van Kinderen Geen Bezwaar nu te bingen bij Videoland

24 november 2021 15:47 Aangepast: 24 november 2021 15:48
Beeld © ANP

Het kabinet kan doorkomen met die strengere lockdownmaatregelen, maar jou krijgen ze niet klein. Met alle seizoenen van 'Kinderen Geen Bezwaar' bij Videoland kom jij de komende maanden wel door.

Met een beetje geluk is de wereld weer terug naar normaal zodra jij alle afleveringen erdoorheen hebt gejaagd. De komedie uit 2013 telt negen seizoenen met een duizelingwekkend aantal afleveringen van 210. De afleveringen waren even van de streamingdienst gehaald, maar zijn sinds vandaag weer terug. Vervelen is er de komende tijd dus zeker niet bij. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Huwelijk Kinderen Geen Bezwaar-acteur voorbij: 'Het is pijnlijk'

Kinderen Geen Bezwaar gaat over het gezin van Gerard en Maud. Zij hebben elkaar ontmoet via een contactadvertentie. Hij kookt, strijkt, stoft en doet de was en zij werkt als psychotherapeute met praktijk aan huis. Maud’s dochter Julia komt uit haar eerste huwelijk, terwijl Gerard al een zoon heeft: Daan. Het fragment laat niet alleen goed zien hoe de familiedynamiek is, maar brengt je ook alvast in de stemming om weer bij seizoen één te beginnen met kijken:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Videoland-serie Lieve Mama gaat de grens over

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore