Entertainment

Terror Twin Sharon laat dochter onder geen beding meedoen aan EOTB

24 november 2021 12:56
Sharon Ipema Beeld © Instagram @sharon_ipema

Ze maakt in het tweede seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' furore als de ene helft van de Terror Twins. Maar nu Sharon Ipema (25) zelf een dochter heeft, zal ze in de toekomst alles op alles zetten om ervoor te waken dat Zaya ooit voet op dat bekende zandstrand zet. Dat vertelt ze in gesprek met 'Veronica Superguide'.

"Mama was jong en maakte verkeerde keuzes"

Sharon en Esmee zijn jong en onbezonnen als ze 'ja' zeggen tegen het avontuur van Ex on the Beach. Door uitspraken als 'We zijn de dames met de minste vetjes, maar wel de grootste sletjes' en de heerlijke doch verkeerde Engelse vertaling van spiegelei - 'mirror egg' - worden zowel Sharon als Esmee al snel publiekslievelingen. Toch hoopt Sharon dat dochter Zaya niet dezelfde keuzes maakt als ze 18 jaar is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Terror Twin Sharon bevallen van dochtertje: ‘Klein prinsesje’

"Ik heb nu een totaal ander leven", begint Sharon, die in oktober bevallen is van de kleine meid. Ze weet al precies wat ze tegen haar dochter zegt als ze ooit over haar realityverleden begint. "Ik zal Zaya later vertellen: 'Mama was jong en maakte verkeerde keuzes.'" Sharon heeft spijt van de uitspraken die ze heeft gedaan. "Zo zijn we helemaal niet."

Volgens zus Esmee zijn ze namelijk geen feestbeesten, maar huismussen. Feesten deden ze ook niet zo vaak en in relaties zijn ze een stuk trouwer dan ze tijdens de opnames van het programma doen laten lijken. Geen extension op Sharons hoofd die eraan denkt dat Zaya hetzelfde pad gaat bewandelen. "Ik ga ervoor zorgen dat Zaya niet meedoet aan zulke programma’s."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Terror Twins rekenen af met imago: 'We zijn geen feestbeesten'

De tweeling schittert momenteel in de Videoland-realityserie A Star Is Born. Hoe dat eraan toegaat, zie je hieronder. 

Het hele interview met Sharon, Esmee en hun moeder is nu te lezen in Veronica Superguide. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore