Entertainment

Is dit de nieuwe Italiaanse vriend van Rogier Smit?

23 november 2021 13:25
Rogier Smit Beeld © ANP

Vorige week maakte Rogier Smit (47) bekend in de wolken te zijn met een nieuwe lover via een net zo romantische als mysterieuze kusfoto op zijn Instagram-account. Wie de geluksvogel op het kiekje is, bleef echter geheim. Tot nu, want entertainmentblad 'Ditjes en Datjes' weet naar eigen zeggen om wie het gaat.

"Er is een tijd van komen en een tijd van gaan''

Na een roerige periode met zijn ex Frank Jansen is Rogier weer helemaal hoteldebotel op een nieuwe vent. Maar ondanks dat hij dit heugelijke nieuws zelf wereldkundig maakte, blijft de realityster geheimzinnig doen over wie de persoon in kwestie is. De foto is namelijk zover ingezoomd dat zijn lover onherkenbaar blijft.

Ditjes en Datjes claimt nu ontdekt te hebben wie de nieuwe vriend van Rogier is: een Italiaanse man, genaamd Marco Montingelli. Volgens de entertainmentwebsite had Marco een foto van hem en Rogier op Instagram geplaatst, die momenteel niet meer op zijn profiel te zien is. De foto kreeg niet veel likes, maar Rogier was daar 'toevallig' één van. Om deze man zou het gaan:

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Frank wint kort geding van Rogier: 'Kon nog geen koffietje afrekenen'

Een paar maanden geleden liep het stuk tussen Frank en Rogier, die doorbraken dankzij hun deelname aan het altijd spraakmakende programma Steenrijk, Straatarm. Nog altijd liggen de twee met elkaar in de clinch. Zo wilde Rogier per se een omgangsregeling voor de hond. De interieurstylisten waren zeventien jaar samen. "Het is helaas over", vertelde Frank eerder aan RTL Boulevard. "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan."

Eerder spraken we de twee over deze roerige periode. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore