Entertainment

Linda de Mol speelt hoofdrol in nieuwe thrillerserie Diepe Gronden

22 november 2021 15:34 Aangepast: 22 november 2021 15:38
Cast Diepe Gronden Beeld © Mark de Blok

Linda de Mol (57) heeft het acteren weer helemaal omarmd en is na 'Alles Op Tafel' binnenkort te zien in de nieuwe vierdelige thrillerserie 'Diepe Gronden'. Als gedragsdeskundige Anna van Kessel onderzoekt ze samen met het lokale rechercheteam onder leiding van Timon de Zwart, gespeeld door Egbert-Jan Weeber (40), de moord op een 17-jarig meisje in natuurgebied de Weerribben.

"Ik ben een enorme fan van Scandinavische crimeseries en mijn grote wens was dan ook om zo’n serie te maken"

"Ik ben een enorme fan van Scandinavische crimeseries en mijn grote wens was dan ook om zo’n serie te maken", stelt Linda trots in het persbericht. "Diepe Gronden is een ontzettende spannende en dramatische miniserie geworden, waar ik erg trots op ben. En natuurlijk was het zeer fijn om weer samen te werken met Will Koopman, en uiteraard ook met deze fantastische cast."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Linda de Mol vond verdacht plekje: 'Bereidde me voor op slecht nieuws'

Het verhaal van Diepe Gronden luidt als volgt: als de 17-jarige Daphne Oosthoek (Sterre van Woudenberg) naakt en met een plastic zak om haar hoofd gevonden wordt in het water, wordt al snel gedacht aan een seksueel motief. Michel van Ginkel (Chris Zegers), de boswachter van de Weerribben, is de laatste die haar levend heeft gezien. Als Anna, gespeeld door Linda, een link ontdekt met een ander meisje dat drie jaar eerder verdween, brengt dat de zaak in een stroomversnelling. En als er opnieuw een meisje verdwijnt gaan alle alarmbellen af en beseffen ze dat ze mogelijk te laat zijn. 

De thrillerserie Diepe Gronden is vanaf zondag 2 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen zijn iedere maandag na uitzending te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Linda de Mol sluit niet uit ooit nog naar het altaar te lopen

Linda was afgelopen week ook al in het nieuws vanwege de cover van de nieuwe editie van haar tijdschrift. Hugo de Jonge prijkt daar op de voorpagina en hangt daar de mooiboy uit: maar is het wel handig om dat te doen?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore