Entertainment

Chrissy Teigen deelt voor- en nafoto's wenkbrauwtransplantatie

22 november 2021 13:43 Aangepast: 22 november 2021 13:44
Chrissy Teigen Beeld © Getty Images

Naar Turkije voor een haartransplantatie, dat kennen we nu wel. Chrissy Teigen (35) ging nóg een stapje verder en besloot haar wenkbrauwen op deze manier te laten opvullen. Het resultaat deelt het model nu op haar Instagram

"Blijf van je wenkbrauwen af en pluk ze niet kaal zoals ik deed!"

Wie prachtige, volle wenkbrauwen wil hoeft tegenwoordig niet eindeloos in de weer met wenkbrauwpoeders en pencelen. Wie zijn of haar wenkies een beetje op wil fluffen kan ze ook laten tatoeëren, of kiezen voor microblading. Chrissy besloot voor nóg een andere methode te gaan, en liet ze onlangs transplanteren. Tijdens die operatie worden er haartjes van het achterhoofd verzameld en tussen de wenkbrauwhaartjes geplaatst.

'Als het even kan kies ik ervoor om geen make-up te dragen, dus toen ik hoorde over deze ingreep was ik meteen enthousiast', legt de vrouw van John Legend uit via haar Instagram Stories.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chrissy Teigen 100 dagen nuchter: 'Voel me zo goed'

De Lip Sync Battle-ster, die maar wat blij is met het eindresultaat, heeft voor al haar jonge volgers tot slot nog een belangrijke boodschap: 'Blijf van je wenkbrauwen af en pluk ze niet kaal zoals ik deed!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chrissy Teigen vertelt kinderen over eigen miskraam

Ondanks de waarschuwing van Chrissy, lijkt het erop dat de dunne wenkbrauw bezig is met een comeback. Alles over de trend uit de jaren 90 vind je hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore