Ga naar de inhoud
Entertainment

'Britney Spears ziet toch af van interview met Oprah'

Britney Spears en Oprah Winfrey Beeld © Getty Images

Adele (33), Meghan Markle (40) en prins Harry (37) gaven dit jaar al exclusieve interviews aan de voormalige 'queen of television', maar Oprah Winfrey (67) hoeft voorlopig geen telefoontje van de pas bevrijde Britney Spears (39) te verwachten. Bronnen vertellen aan 'TMZ' dat de Princess of Pop het nog niet ziet zitten om haar verhaal te doen.

De geruchten klinken al een tijdje dat Britney een interview zou geven aan Oprah en onlangs hintte de zangeres er zelf nog op in een Instagram-post. Maar de fans moeten het toch nog een tijdje uitzitten zonder, aldus bronnen aan TMZ. Het staat namelijk nog niet vast dat de zangeres bij de presentatrice haar verhaal zal doen. Eveneens zijn er geen vaste plannen voor een andere interviews op tv, in een tijdschrift of bij een radioprogramma of podcast. Er bestaat wel een kans dat het op de lange baan geschoven is. 

Britney
Lees ook:
Britney zwengelt oude vete met Christina Aguilera weer aan

Britney zou voorlopig vooral willen genieten van haar vrijheid en haar zaakjes op orde krijgen. Zo werkt haar nieuwe team aan haar financiële situatie. De inkomsten van de zangeres zijn verdeeld in twee potjes: eentje die in 2004 is opgesteld en eentje die in 2018 vorm kreeg, aldus TMZ. Het is de bedoeling die twee samen te brengen, zodat Britney de controle krijgt over ál haar centjes. Bovendien wordt er een strak plan voor haar gemaakt, waarbij afspraken over haar medicatie, doktersbezoeken, drugs- en alcoholgebruik en rijgedrag worden opgenomen. Britney is vrij om hiermee in te stemmen of de regels aan haar laars te lappen. 

Financieel
Lees ook:
Financieel adviseur wil vermogen Britney Spears verplaatsen

Ruim een week geleden werd er in de rechtbank besloten dat Britneys vader Jamie niet meer haar bewindvoerder zou zijn en dat de gehele conservatorschap opgedoekt zal worden. Hier zitten nogal wat haken en ogen aan, maar Britney is eindelijk free. Megafan en entertainmentdeskundige Eric de Munck was in Los Angeles tijdens de bekendmaking van Britneys vrijheid. Je ziet het in de video hieronder. 

Über Britney-fan Eric de Munck uitzinnig na einde curatele: 'Ze is vrij!'

03:47