Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit is hoe Dividivi uit Are You The One? aan haar bijzondere naam komt

Dividivi Are You The One? Beeld © Are You The One?

Een Tom, Kim, Laura of Julia kennen we allemaal wel. Maar heb je ook iemand in je adresboekje die Dividivi heet? Waarschijnlijk niet. In alweer de zesde aflevering van 'Are You The One?' legt de blondine uit hoe ze aan haar unieke naam komt.

"Mijn moeder vertelde me dat ik met een scheef hoofd geboren ben"

In de nieuwste aflevering van het datingprogamma kijken de dames toe hoe de mannen hard werken om een date te bemachtigen, om daarmee de kans om naar de Truth Booth te worden gestuurd te vergroten. Het is aan de heren om erachter te komen welke dame bij welk feitje hoort. Als er wordt gevraagd wie er is geboren met een scheef hoofd, moeten ze even achter hun oren krabben, want alle dames zien er natuurlijk prachtig uit. Het blijkt Dividivi.

'Romance
Lees ook:
'Romance Joey en Dividivi begint echt heftig te worden'

De realitybabe vertelt: "Mijn moeder vertelde me dat ik met een scheef hoofd geboren ben en dat ze mij daarom mijn naam heeft gegeven: de dividiviboom groeit ook scheef." Aha!

Are You The One? is elke vrijdag te zien bij Videoland en elke zondag om 19.00 uur bij MTV. Elke maandag doet een Truth Booth-koppel hun verhaal bij RTL Boulevard in Alle Datejes Helpen. Afgelopen week waren dat Denzel en Damiët. Hun aflevering bekijk je hieronder. Alle afleveringen vind je hier.

Denzel en Damiët niet eens met keuze Truth Booth: 'Verspilde kans'

05:24
'Aantal
Lees ook:
'Aantal deelnemers Are You The One? deden alleen mee voor geld'