Entertainment

Expeditielid verrast door eliminatie in Expeditie Robinson

21 november 2021 22:00
Expeditie Robinson Beeld © Expeditie Robinson / RTL

Zondagavond hebben kijkers weer kunnen genieten van een 'Expeditie Robinson' die schokkend was als vanouds. De kandidaat die naar huis is gestuurd, zag die eliminatie namelijk helemaal niet aankomen.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van Expeditie Robinson

"Jan van Halst zou zeggen: geniale meesterzet. Koekje van eigen deeg"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan van Halst probeerde iets mee te smokkelen

De strijd is inmiddels volop losgebarsten en veel expeditieleden strijden hard tegen elkaar om hun plekje om het eiland te behouden. Zo hebben kijkers zondagavond kunnen zien hoe Yuki, René, Britte en Anouk in de gevarenzone verkeerden en iemand weg moesten stemmen. Jasmine heeft eerder al glansrijk de immuniteitsproef weten te winnen en nam de boot naar winnaarseiland. 

Hoewel het er even op leek dat de groep Yuki of Anouk weg wilde stemmen, had het programma een plottwist in petto. René werd namelijk weggestemd, tot zijn eigen grote verbazing. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Expeditie-leden praten over libido: 'Annemiek heeft áltijd zin'

"Jan van Halst zou zeggen: geniale meesterzet. Koekje van eigen deeg", reageert René vervolgens. Op de vraag wat er precies gebeurd is, reageert hij: "Van alles blijkbaar, waar ik geen weet van heb gehad. Dat is jammer maar ik heb ontzettend genoten van deze expeditie en ik ben heel blij dat ik deze dagen met deze mensen heb doorgebracht. En ik hoop dat ze het alle drie nog heel ver schoppen." 

De cabaretier voelt zich achteraf niet verraden door zijn eilandgenoten. "Nee helemaal niet, als dit is hoe het loopt, dan is dit het einde." 

Expeditie Robinson zie je elke donderdagavond om 20.30 uur en elke zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wietze ontving grappig bericht van zijn vrouw tijdens Expeditie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore