Ga naar de inhoud
Entertainment

Kerstliefhebbers opgelet: déze kerstserie staat nu op Netflix

Christmas Flow Beeld © Netflix

Het aftellen tot de feestdagen is officieel begonnen! De streamingdiensten kunnen inmiddels ook niet meer wachten. Er zijn namelijk al heel wat nieuwe kerstfilms en -series verschenen en sinds woensdag is daar nóg een romantische kerstserie aan toegevoegd op Netflix: 'Christmas Flow'.

In Christmas Flow maken we kennis met de rapper Marcus. Hij heeft het allemaal goed voor mekaar en zijn carrière zit behoorlijk in de lift. Alles gaat de rapper dus voor de wind tot hij plots wordt beschuldigd van onder meer het aanzetten van geweld tegenover vrouwen. Uiteraard wordt ook de pers ingelicht over de beschuldigingen waar de rapper mee wordt geconfronteerd. Dat zorgt ervoor dat Marcus op een zeker ogenblik kennis maakt met een vrouwelijke journaliste. Op het moment dat ze beiden van tas verwisselen betekent dat de start van een mierzoete kerstromance. 

Kortom: een heerlijke romantische kerstserie. Vanaf woensdag is Christmas Flow te bekijken op Netflix. In de onderstaande trailer krijg je alvast een voorproefje.

Aha!
Lees ook:
Aha! Dáár komt de titel van kerstfilm Love Hard dus vandaan

Van foute kerstfilms tot echte klassiekers, het is in alle opzichten weer een magische periode voor de fans van het genre. Wij hebben een overzicht gemaakt van de must see kerstfilms en -series van dit jaar. Dus kun je er nou écht geen genoeg van krijgen: lees dan het artikel hieronder. 

Ho,
lees ook:
Ho, ho, ho! Deze kerstfilms en -series verschijnen binnenkort op Netflix

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore