Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze BN'ers kregen in 2021 een baby

Beeld © Instagram @maximemeiland @robinmartensofficial @marlyvd

We kregen in 2021 heel wat slecht nieuws voor onze kiezen, maar gelukkig gebeurden er ook heel wat mooie dingen. Zoals de komst van de vele BN'er-baby's die Hilversum nu rijker is. Hoog tijd om de jongste spruiten nog eens op een rijtje te zetten.

Maxime Meiland

Maximes wens voor een tweede kindje is dit jaar in vervulling gegaan. In een oud seizoen van Chateau Meiland was al te zien dat de Meiland-telg graag een broer of zus voor Claire wilde. Met Leroy in haar leven is haar droom uitgekomen: dochter Vivé is op 14 september geboren. 

Maxime Meiland deelt update over Vivé: 'Zo'n lekker poppetje'

00:38
Erica
Lees ook:
Erica verdedigt Maxime na kritiek op verhuizing: 'Laat haar lekker!'

Robin Martens

Ook in huize Martens ging dit jaar de beschuit met muisjes rond. Robin beviel op 8 augustus van dochter Makéna: haar eerste kind samen met haar partner Benjamin. 'Dit gevoel is onbeschrijfelijk. Ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld. Jij en je vader zijn het mooiste wat me is overkomen', schreef ze vlak na de geboorte van haar oogappel.

Robin
Lees ook:
Robin Martens kampte met groot verlies tijdens zwangerschap

Stijn Fransen

Hillywood is met de geboorte van Lieuwe, de zoon van voormalig soapie Stijn Fransen en haar vriend Siegfried Jongsma, een kleine ster rijker. Stijn en Siegried verwelkomden hun zoon afgelopen zomer. Op 24 juli is Lieuwe geboren. 

Stijn
Zie ook:
Stijn Fransen vertelt hoe ze op de naam van haar zoontje kwam

Nienke Plas

Frenky-Dean, de zoon van Nienke Plas en haar man Resley Stjeward, is begin juni een grote broer geworden. Voor het gezin van Nienke en Resley is de komst van de kleine Novi-Jaxx een droom die uitkomt. 'Je bent bij een stelletje druktemakers beland maar je went vast snel. Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen. IK BEN ZO GELUKKIG', aldus een uitzinnige Nienke.

Kersverse
Lees ook:
Kersverse moeder Nienke Plas deelt vol trots kiekje van hele gezin

Marly van der Velden

Ook bij Marly van der Velden kwam de ooievaar langs. Op 31 mei is haar derde kindje geboren, dat de naam Jimi-Jones kreeg. Met haar partner Mike Meijer heeft ze ook twee dochters: Sammy-Rose en Jackie-Rey.

Marly
Zie ook:
Marly stelt GTST-fans gerust: 'Nina komt gewoon terug'

Xelly Cabau van Kasbergen

De familie Cabau van Kasbergen is dit jaar opnieuw uitgebreid door de komst van Rio Johnny begin juni. Rio is vernoemd naar de moeder van Xelly, Richarda en opa Ari. Johnny is een verwijzing naar de moeder van Xelly's man Beer: Josephina. 

Xelly
Lees ook:
Xelly Cabau twijfelt over vaccinatie: 'Nog bezig met research'

Noelle Somogyi

De familie Somogyi is dit jaar met niet één, maar twee kinderen uitgebreid. Op 17 mei ging er beschuit met blauwe muisjes rond voor de geboorte van de tweeling Lux en Imre. De tweeling werd met 35 weken geboren.  

Tweeling
Lees ook:
Tweeling Ferri Somogyi weer thuis: 'We zijn weer compleet'

Laura Ponticorvo

Laura Ponticorvo kreeg de schrik van haar leven toen ze met zwangerschapsvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Niet veel later hoorde ze dat haar kleintje gehaald moest worden. Na een zwangerschap van 7,5 maand zag dochter Giulia het levenslicht. 

Laura Ponticorvo: 'Ik belandde in een overlevingsmodus'

01:53
Laura
Lees ook:
Laura Ponticorvo deelt emotioneel bericht over zwangerschap

Bo Maerten

Bo Maerten beviel dit jaar van haar eerste kindje. Het ventje luistert naar de naam Mosie. Met de korte tekst: 'Hij is er' kondigde ze zijn komst aan. De kleine man werd geboren op 5 mei.

Bo
Lees ook:
Bo Maerten weer aan het werk na geboorte zoontje: 'Spannend maar heel leuk'

Sarah Chronis

Sarah Chronis zit sinds afgelopen voorjaar op een roze wolk. "Op 22 april is ons wondertje geboren", vertelde ze destijds aan RTL Boulevard. Haar zoon kreeg de naam Novi Iason Aeneas gekregen. "Vernoemd naar mijn lieve broer en neefje en vinden hun roots in mijn Griekse achtergrond. We zijn totaal verliefd en lopen over van trots. Alle clichés zijn meer dan waar en het is precies zoals onze buurvrouw zei: 'Gefeliciteerd, jullie hebben de geheime poort naar het verborgen geluk gevonden'. Wij blijven nog even zweven op onze roze wolk." 

Actrice
Lees ook:
Actrice Sarah Chronis bevallen van zoontje

Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg verwelkomde in 2021 haar tweede zoon. De actrice beviel op 23 april van Sammie Johan Willempje Broers. Vlak na het verlies van haar moeder zorgde de kleine Sammie er weer voor dat het hart van Marlijn 'overstroomt van geluk en liefde'. 

Marlijn
Lees ook:
Marlijn Weerdenburg wilde vader bij bevalling na overlijden moeder

Boerin Steffi

Dat Boer zoekt Vrouw een succesformule is, bewees boerin Steffi dit jaar maar weer eens. De liefde tussen haar en Roel werd op 22 januari bezegeld met de geboorte van hun dochter Sterre Yvon Madelon, die ze - heel toepasselijk - naar Yvon Jaspers hebben vernoemd.

Boerin Steffi zit op roze wolk na geboorte dochtertje

01:52
Boerin
lees ook:
Boerin Steffi zit op roze wolk na geboorte dochtertje

Dave Roelvink

Wie zijn geluk ook niet op kan is de altijd vrolijke Dave Roelvink. Samen met zijn jeugdliefde Jazzlyn is het stel op 30 oktober trotse ouders geworden van de kleine Dean. 'Vernoemd naar en eerbetoon aan me aller liefste omaatje (Dien) in de hemel', schreef Dave op Instagram.

Dave Roelvink zit op een blauwe wolk door Dean: 'Liefde op eerste gezicht'

03:24
Dave
lees ook:
Dave Roelvink vader geworden van een zoontje

Jan Dulles

Ook Volendam is weer een inwoner rijker met de geboorte van het dochtertje van Jan Dulles en Caroline Mol. De kleine meid heeft de naam Lina gekregen. Het stel kreeg drie jaar geleden zoon James en vorig jaar dochter Donna, die overleed toen ze slechts drie maanden oud was. Eerder spraken wij Jan over de komst van de nieuwe baby. Het nieuws gaf hem en zijn vriendin een dubbel gevoel, vertelde hij toen.

Jan Dulles: 'Lina lijkt niet op Donna, dat is misschien wel goed'

02:09
Jan
lees ook:
Jan Dulles herdenkt overleden dochtertje: 'We missen je elk uur van de dag'

Spike van Zoest

Gitarist van DI-RECT Spike van Zoest is dit jaar voor het eerst vader geworden. Zijn verloofde Bella Hay beviel op 28 september van hun kleine wondertje Lotus. De zwangerschap verliep goed, maar daar kwam na 32 weken onverwachts een einde aan, zo schreef hij op Instagram: 'Na een zorgeloze zwangerschap zonder al te veel kwaaltjes liet de 28e van september helaas Bella’s placenta los. (...) Gelukkig hebben we meteen een ambulance gebeld en lag ze binnen no time in de operatie kamer om een spoedkeizersnee te ondergaan.'

Spike:
lees ook:
Spike: 'Bella en Lotus hebben zo onvoorstelbaar hard gevochten'

Robert de Hoog

Wie ook voor het eerst de rol van vader speelt is Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog. De acteur en zijn vriendin Sophie Dros zijn kersverse ouders geworden van zoontje Kees.

Robert
lees ook:
Robert de Hoog voor de eerste keer vader geworden

Ronnie Flex

Voor rapper Ronnie Flex is het niet zijn eerste dreumes, maar wel het eerste kindje samen met grote liefde Demi de Boer. Met een liefdevol kiekje op Instagram verwelkomen ze op 1 november hun pasgeboren dochtertje: Rémi Ayoki Plasschaert. 

Demi de Boer en Ronnie Flex puffen erop los

02:28
Ronnie
lees ook:
Ronnie Flex: 'Was niet aan het gamen tijdens de bevalling'

Tabitha

We blijven even in de hiphopwereld, want ook collega Tabitha mocht op 20 maart een dochter verwelkomen. De zangeres deelde het babynieuws op Instagram met haar volgers en onthulde daarbij gelijk de naam: Imaya Tabitha Vlaar.

Tabitha
lees ook:
Tabitha blikt terug op zwangerschap: 'Deden het echt samen'

Mental Theo

Op 23 februari is dj Mental Theo - of Theo Nabuurs, zoals zijn echte naam luidt - voor de tweede keer vader geworden. Het jongetje heeft de naam Scott gekregen. De dj en zijn 30-jarige vrouw Maaike stapten in 2014 in het huwelijksbootje. Theo heeft al een zoon, Nick, die iets ouder is: 22.

Mental
lees ook:
Mental Theo zit op roze wolk na geboorte van zoon Scott

Tijl Beckand

Een dag voordat de ooievaar landde bij Mental Theo, vloog hij langs bij de familie Beckand. Het was voor Tijl alweer de vierde keer dat 'ie op bezoek kwam. De dochter van Tijl en zijn vriendin Markell, Dédée Hendrika Mariëtte Beckand, zag op 22 februari het levenslicht.

Het is het voor Tijl en Markell hun tweede kindje, in september 2018 werd al zoontje Faas geboren. De televisiepresentator heeft ook twee dochters, Bente en Fiene, uit een eerdere relatie. 

Ooievaar
lees ook:
Ooievaar is geland: Tijl Beckand vader geworden van een dochter

Frenna

Normaal gesproken laat rapper Frenna niet veel los over zijn privéleven, maar voor dit heuglijke nieuws maakte hij een uitzondering. Op 17 februari maakte hij op Instagram bekend voor het eerst vader te zijn geworden van een dochter. 'Welkom Nairobi Lambeck Edusei', schreef de artiest bij een aantal kiekjes uit het ziekenhuis. 

Geboorte
lees ook:
Geboorte dochter heeft Frenna veranderd: 'Niets anders meer belangrijk'

Douwe Bob 

Eind juli liet Douwe Bob aan zijn volgers weten dat hij en Loes van Delft een kindje verwachtten, maar de zanger zei daarbij wel meteen dat ze geen relatie hebben. Op 9 december was het magische moment daar: Bobby Lou, zoals de dochter van de zanger en de kunstenares heet, kwam ter wereld. 

Douwe
lees ook:
Douwe Bob in de wolken met dochtertje: 'Zo verliefd'

Barry Atsma

Barry Atsma werd dit jaar voor de vierde keer vader. Tijdens zijn huwelijk met Izaira Kersten kreeg hij Zoë en Charlie en met zijn vriendin Noortje Herlaar kreeg hij al dochter Bobbi. Dit jaar was het voor de vierde keer raak met de in januari geboren Sam.

Mogelijk zal Sam de jongste Atsma-telg blijven; Barry vertelde namelijk eerder aan RTL Boulevard dat 'de cirkel rond is'.

Barry Atsma betoverd door dochtertje Sam

02:43
Barry
lees ook:
Barry Atsma in de wolken met vierde dochtertje: 'Cirkel is rond'

Merel Westrik

Liefdeskoppel Merel Westrik en Pepijn Crone verwelkomden in april hun eerste kindje samen. Op wat ooit Koninginnedag dag was, 30 april, zag Billie Mae Crone voor het eerst het levenslicht.

Merel
lees ook:
Merel Westrik voor de eerste keer moeder geworden

Boer Tom

Boer Tom werd op 15 november voor de tweede keer vader van zoontje Kees, maar kreeg al snel na de geboorte een flink schrikmoment: toen de kleine knul slechts 10 dagen oud was, kreeg hij het RS-virus en moest hij worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig is alles goed afgelopen en kunnen de kersverse ouders nu volop genieten van hun pasgeboren spruit.

Boer Tom vader geworden van een zoontje: 'Hij kreeg het RS-virus'

02:10
Boer
lees ook:
Boer Tom over komst tweede kindje: 'Wil geslacht niet weten'