Ga naar de inhoud
Entertainment

Britney Spears denkt aan nog een kindje: 'Het liefst een meisje'

Beeld © ANP

Britney Spears (39) durft weer over haar toekomst te dromen nu ze bevrijd is van haar curatorschap en deelt met haar volgers op sociale media dat ze erover nadenkt om voor nog een kindje te gaan met verloofde Sam Asghari (27). Haar grootste wens zou een meisje zijn. Spears heeft uit haar huwelijk met Kevin Federline al twee zonen: Sean (16) en Jayden (15).

"Ik denk aan baby's"

'Ik denk aan baby's! Ik vraag me af of dit een meisje zou worden. Ze staat op haar tenen om iets te bereiken, dat is zeker!' aldus Britneys tekst bij een foto waarop de voetjes van een kind te zien zijn dat op haar tenen staat.

Britney
lees ook:
Britney Spears spreekt bezorgde fans toe: 'You guys rock!'

Het is een langgekoesterde wens van de zangeres om opnieuw zwanger proberen te raken, maar dat is haar jarenlang onmogelijk gemaakt vanwege het curatorschap. Vader Jamie zorgde ervoor dat ze een spiraaltje in haar lichaam kreeg en stond haar niet toe een arts te bezoeken om deze te verwijderen. Dit liet Britney eerder dit jaar weten toen ze inbelde naar een van de rechtbankzittingen over het barbaarse regime van haar vader. "Ik wil trouwen en kinderen krijgen met mijn vriend Sam, maar daarin word ik belemmerd. De mensen die mijn leven bepalen willen dat ik geen kinderen meer krijg. Maar het gaat hier om mijn lichaam en daar wil ik zelf over kunnen beslissen."