Ga naar de inhoud
Entertainment

Raven van Dorst over vriendin: 'We zijn echt in het diepe gesprongen'

Raven van Dorst Beeld © ANP

Waar Raven van Dorst (37) op televisie geen blad voor de mond neemt, is de tv-persoonlijkheid over diens liefdesleven altijd minder loslippig. In de nieuwe 'LINDA.' doet Raven echter voor het eerst een boekje open over diens nieuwe relatie. De twee leerden elkaar vlak voor de coronacrisis kennen.

"Ze geeft me gewoon een grote bek als ze vindt dat ik normaal moet doen"

Op de vraag hoe het in de liefde gaat, laat Raven weten dat het fantastisch, maar tegelijkertijd ook confronterend kan zijn om een relatie te hebben. "Ze is er altijd. En ze geeft ook antwoord terug. Het is geen fles bier ofzo. Wat ik ermee wil zeggen is dat ik heel close met haar ben. Closer dan ik ooit met iemand geweest ben. En dat is intens, ook omdat ze niet over zich heen laat lopen. Ze geeft me gewoon een grote bek als ze vindt dat ik normaal moet doen. Wat heel fijn is, want dat houdt me gegrond. Ik moet tegengas krijgen."

Raven
Lees ook:
Raven van Dorst openhartig over veranderen van naam

Volgens Raven wordt de relatie steeds vrijer en opener. Iets wat ook maken heeft met het feit dat het allemaal best snel is gegaan. "We leerden elkaar vlak voor de eerste lockdown kennen en hebben toen besloten dat ze bij mij kwam wonen. Anders hadden we elkaar helemaal niet kunnen zien, want zij woonde in Berlijn. Dan zit je dus wel direct op elkaars lip. We zijn echt in het diepe gesprongen. Vluchten kon niet meer."

Bekend
Lees ook:
Bekend Nederland gaat de boer op met Raven van Dorst

Toch heeft Raven geen moment spijt gehad. "Weet je, ik ben gewoon heel blij dat ik iemand heb ontmoet met wie alles bespreekbaar is. Iemand die goed kan luisteren, die dingen open kan laten, die mij de ruimte geeft. En andersom. Maar nou moet je ophouden man, ik wil ook nog een paar dingen voor mezelf houden."

Raven
Lees ook:
Raven van Dorst: 'Bij dezen wil ik mezelf on-normaliseren'