Entertainment

Frank Lammers: 'Ik moest aankomen voor Undercover seizoen 3'

16 november 2021 14:10
Frank Lammers in Undercover Beeld © Netfix

Binnenkort kunnen fans weer genieten van een gloednieuw seizoen van Netflix-hit 'Undercover'. In het derde deel krijgen kijkers weer een stuk meer van acteur Frank Lammers (49) te zien, die na de opnames van 'Ferry' flink moest aankomen voor de nieuwe afleveringen.

"Toen ik op driekwart van Ferry zat, moest ik weer beginnen met alles eraan eten"

Voordat de opnames voor het derde seizoen begonnen, was Frank namelijk bezig met Ferry, een film over zijn personage Ferry Bouman. Omdat zijn karakter daar tientallen jaren jonger is, moest hij behoorlijk fit zijn en was hij dagelijks in de sportschool te vinden. Toen de draaidagen er bijna opzaten, begon hij aan Undercover seizoen 3. "Toen ik op driekwart van Ferry zat, moest ik weer beginnen met alles eraan eten en meteen op de laatste draaidag ging mijn haar eraf, zodat ze er toch nog iets anders van konden maken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bijna zover: zoveel afleveringen telt derde seizoen Undercover

Overigens laat de acteur in hetzelfde interview weten zelf ook weleens drugs te hebben gebruikt. Zo zegt hij over XTC: "Zeker. Slecht idee. Veel mensen gebruiken het in het openbaar, maar dan word ik hyperdepieper en naar. De enige keer dat ik het leuk vond, was ik alleen thuis. Toen heb ik Discovery Channel gekeken, naar een programma over haaien. Maar de dag erna ben je zo depressief."

Het hele interview is nu te lezen in de nieuwe Veronica Superguide

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ferry en Bob bundelen hun krachten in trailer Undercover 3

Onlangs sprak RTL Boulevard nog met de twee andere hoofdrolspelers van het derde seizoen: Tom Waes en Nazmiye Oral. Het gesprek is hieronder terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wereldwijde undercoveroperatie met cryptotelefoons: 49 arrestaties in Nederland

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore