Entertainment

Zendermanager 3FM stopt na incident tijdens uitzending Timur Perlin

16 november 2021 11:21 Aangepast: 16 november 2021 11:52

3FM-zendermanager Sharid Alles legt per januari haar werk neer. Haar vertrek komt na geruchten dat verschillende dj's van de zender het vertrouwen in Alles hadden opgezegd na wat zich vorige maand afspeelde in de show van dj Timur Perlin (45).

"Ik ben tot op de dag van vandaag gesteund en heb dat ook zo gevoeld"

De werkzaamheden van Alles worden voorlopig overgenomen door Menno de Boer, zakelijk manager bij Directie Audio. Hij wordt bijgestaan door waarnemend adjunct-zendermanager Erik van Hengstum.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Timur Perlin komt terug op radioruzie: 'Ingewikkeld gebeuren'

'Ik wil graag de NPO en de omroepen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen, ik ben tot op de dag van vandaag gesteund en heb dat ook zo gevoeld', schrijft Alles in een bericht op de website van de NPO. 'In de aankomende tijd bijt ik me nog volop vast in 3FM Serious Request en in de terugkeer van het Glazen Huis. In het nieuwe jaar zal ik mijn opvolger Menno de Boer op weg helpen waar nodig en mogelijk.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gesprekken met 3FM-team nadat dj's vertrouwen in baas opzeggen

De geruchten over het vertrouwen dat werd opgezegd in Alles ontstonden na een ruzie die ze kreeg met dj Timur Perlin. Alles onderbrak Perlin live in de uitzending om een telefonisch interview van de presentator te voorkomen. Een jongen zou de geheime locatie van het door 3FM georganiseerde exclusieve Måneskin-concert tegen betaling onthullen aan mensen zonder kaartje. De dj wilde hem aanspreken over zijn voornemen. Alles wilde dit niet en zette daarmee Perlin voor het blok. Het incident is in onderstaande video terug te zien.

Het voorval 'heeft aanleiding gegeven tot gesprekken binnen het 3FM-team', liet een woordvoerster van de zender hierna weten. 'Dat zijn constructieve gesprekken geweest.'

ANP / RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore