Entertainment

10-jarige dochter van Rico Verhoeven breekt haar rug

15 november 2021 16:31 Aangepast: 15 november 2021 18:12
Rico Verhoeven met zijn dochters Jazlynn en Mikayla Beeld © ANP

Mikayla Verhoeven, de 10-jarige dochter van Rico Verhoeven (32) en Jacky Duchenne (35), heeft haar rug gebroken. Op social media deelt Jacky het nieuws anderhalve week na het ongeluk met haar volgers.

"Ik kon alleen maar machteloos toekijken"

Jacky krijgt schijnbaar veel vragen over de gebroken rug van haar dochter. Op Instagram laat ze weten hoe het ongeluk is gebeurd en hoe het nu met Mikayla gaat. 'Ze is op school gevallen van een klimrek', vertelt Jacky over de vreselijke gebeurtenis. 'De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons tweeën, maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jacky, ex van Rico Verhoeven, weer gelukkig in de liefde

Jacky bewondert haar sterke dochter: anderhalve week na het ongeluk heeft Mikayla alweer een halve dag op school doorgebracht. Ook bedankt ze haar vriend Tim. Met 'Dankjewel lieve Tim, dat jij met haar meeging omdat ik er nog niet was' sluit Jacky haar bericht af.

Rico laat aan RTL Boulevard weten dat hij net voet op Amerikaanse bodem had gezet toen hij het nieuws te horen kreeg. Daarop heeft de wereldkampioen kickboksen direct het vliegtuig van Los Angeles naar Nederland genomen om bij zijn dochter te kunnen zijn en voor haar te kunnen zorgen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rico Verhoeven past niet meer in z'n broekjes: 'Ik skip legday'

Vlak voor zijn wedstrijden heeft Rico een vast ritueel dat alles met zijn drie kinderen te maken heeft. Voorafgaand aan zijn laatste gevecht vertelt hij nog dat hij zijn kinderen altijd even opbelt om steun bij hen te zoeken. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore