Entertainment

Linda de Mol vond verdacht plekje: 'Bereidde me voor op slecht nieuws'

20 november 2021 18:30 Aangepast: 20 november 2021 18:32
Linda de Mol Beeld © ANP

Als je agenda zo uitpuilt als die van Linda de Mol (57), dan is het meer dan logisch dat je soms vergeet wat je het afgelopen jaar ook alweer allemaal gedaan hebt. Daarom heeft de presentatrice de gewoonte rond de feestdagen eens uitgebreid door de foto's op haar telefoon te gaan. Niet alleen om de niet bijster interessante exemplaren te wissen, maar ook om het jaar een beetje te herbeleven. En daar horen ook de mindere dagen bij.

"Het wachten duurde maar een paar dagen, maar ik had het intussen gegoogeld en dat zorgde voor slapeloze nachten"

Een foto van een echo, gemaakt tijdens een routineonderzoek bij de gynaecoloog afgelopen september, herinnert haar daaraan. Linda schrijft in het voorwoord van haar tijdschrift LINDA. dat de arts tijdens het bezoek een gek plekje op haar blaas zag en haar aanraadde iemand ernaar te laten kijken. 'Ook de huisarts keek wat bezorgd naar de foto en verwees me door naar de uroloog. Het wachten duurde maar een paar dagen, maar ik had het intussen gegoogeld en dat zorgde voor slapeloze nachten waarin ik me voorbereidde op een eventueel slechtnieuwsgesprek', aldus Linda.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tijdens dit moment ging Linda de Mol bijna over haar nek

De plek bleek littekenweefsel van een operatie te zijn die ze als kind had gehad, en dus geen tumor. Ondanks de goede afloop heeft het haar wel aan het denken gezet. Zo sluit ze af met de woorden: '2021 was het jaar waarin ik besloot nog meer te genieten van elke dag en heel erg dankbaar te zijn voor elk gezond jaar.'

2021 was ook het jaar dat Linda's nieuwe film Alles op Tafel uitkwam. Natuurlijk was RTL Boulevard erbij op de rode loper:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Linda de Mol houdt zich buiten coronadebat: 'Zoveel polarisatie'

Het nieuwe LINDA.-decembernummer ligt nu in de winkel.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore