Entertainment

RTL reageert op Mars-verhaal Britt Dekker

15 november 2021 13:08 Aangepast: 15 november 2021 19:36
Beeld © ANP

Britt Dekker (29) deed nogal wat stof opwaaien toen zij vrijdag in het NPO 3-programma 'Media Inside' verkondigde dat een cameraman van 'Expeditie Robinson' een kandidaat een mars zou hebben aangeboden in ruil voor seksuele gunsten. Het verhaal zorgde voor de nodige ophef op sociale media en inmiddels heeft RTL zelf gereageerd op het verhaal.

"We hebben het bij de producent gecheckt en het verhaal is zowel bij hen als bij ons totaal onbekend"

Britt vertelde dat ze het verhaal gehoord had van een goede vriend die had meegedaan aan het programma. Wie die goede vriend dan was, wilde ze echter niet zeggen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze niet blij met uitspraak Britt Dekker: 'Echt asociaal'

"We hebben het bij de producent gecheckt en het verhaal is zowel bij hen als bij ons totaal onbekend", aldus de zegsvrouw van RTL. "Maar als iemand van de kandidaten ooit zoiets heeft meegemaakt, vragen wij diegene zich te melden. Wij hebben hier uitgebreide protocollen voor en zullen er dan zeker werk van maken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker rekent af met Enzo Knol: 'Wil 10.000 euro voor Tina-optreden'

Dat het er niet altijd even eerlijk aan toe gaat achter de schermen, blijkt ook wel uit het feit dat Sylvana onlangs onthulde dat zij en andere expeditie-leden eten hadden gestolen tijdens de opnames. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker 11e geworden op het NK Dressuur: 'Wát een ervaring'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore