Entertainment

Déze spraakmakende onthullingen deed Adele tegenover Oprah Winfrey

15 november 2021 13:01
Beeld © Getty Images

Het interview van Oprah Winfrey (67) met Adele (33) werd eerder al groots aangekondigd en zondagavond was het dan zover: het gesprek tussen de twee werd op de Amerikaanse televisiezender CBS uitgezonden. Adele was bijzonder openhartig en deed een aantal spraakmakende onthullingen.

"Toen hij overleed, voelde het alsof die open wond eindelijk verdween"

Alcoholgebruik

In het interview met Oprah is Adele bijzonder openhartig over haar alcoholgebruik. De zangeres vertelt dat ze heeft geleerd om haar gevoelens gewoon te laten binnenkomen en zichzelf niet te verdoven met alcohol. "Ik ben gestopt met drinken, want als je nuchter bent verwerk je je gevoelens veel beter. Voorheen hield ik in mijn eentje de hele alcoholindustrie in leven, maar het heeft me niks goeds gebracht", aldus Adele.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Adele vertelt Oprah Winfrey over eerste date met Rich Paul

De band met haar vader

Adele heeft het ook over haar vader, die volgens haar totaal geen rol in haar leven heeft gespeeld toen ze jong was. "Ik had nul verwachtingen van mensen, omdat ik mezelf dat had geleerd door mijn vader. Hij was de reden dat het mij niet lukte mij volledig aan iemand te geven." De zangeres heeft lange tijd geen contact met hem gehad, behalve in de laatste drie jaar van zijn leven, toen bleek dat hij heel ziek was. De zangeres zong uiteindelijk het nummer 'To Be Loved' voor hem. Een nummer dat gaat over zijn afwezigheid en wat dat met haar gedaan heeft. "Het was fantastisch, voor mij en voor hem. Ik denk dat hij het aankon omdat ik het zong en niet zei. Daarin lijken we op elkaar." Volgens Adele zorgde het contact ervoor dat hun band weer werd geheeld. "Toen hij overleed, voelde het alsof die open wond eindelijk verdween."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Adele schaamde zich voor mislukt huwelijk: 'Enorm geraakt'

Relatie met ex-man

Adele heeft ook niets dan lovende woorden voor haar ex-man, Simon Konecki. "Simon heeft mijn leven gered, hij kwam op het juiste moment in mijn leven en gaf me stabiliteit. Ik was nog zo jong toen en er kwam zoveel op me af. Hij en Angelo hielden mij op het rechte pad. Anders was ik mezelf volledig kwijtgeraakt. Ik hou nog steeds van hem, maar ben niet meer verliefd. Ik vertrouw hem voor honderd procent en onze band is heel goed, daarom wonen we ook nog tegenover elkaar en is ons co-ouderschap uitstekend. Ik heb het diepste respect voor hem."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Met dit nummer blijft Adele altijd concerten openen

Gewichtsverlies

Een onderwerp dat ook nog werd besproken, was haar gewichtsverlies na de scheiding. Adele legt uit dat ze last had van paniekaanvallen en simpelweg niet meer wist hoe ze haar dagen moest indelen. Sporten en wandelen gaven haar structuur. "Mijn lichaam is altijd bekritiseerd, of ik nou voller was of wat slanker. Sommige mensen waren boos dat ik ineens geen grote maat meer had, ze voelden zich in de steek gelaten. Maar het is niet mijn taak om andere mensen zich goed met hun lijf te laten voelen, dat moet je zelf doen. Ik sport veel, maar ik eet ook veel. Gisteren nog een portie Chinees en de dag ervoor McDonald's, haha!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Adele-fans zijn boos, zangeres komt belofte niet na

De reden van haar scheiding

Oprah ging nog wat dieper in op Adeles scheiding. De presentatrice denkt namelijk dat veel vrouwen zich ‘bevrijd’ zullen voelen door het feit dat Adele ervoor koos om haar huwelijk te verbreken omdat het niet meer werkte, in plaats van te blijven puur voor haar zoon. "Ik heb gelezen dat je ergens zei dat je niet ongelukkig was, maar ook niet gelukkig", vertelt Oprah. "En dat je je zoon juist een gelukkige versie van jezelf wilde laten zien. Wat echt het beste cadeau is dat iemand aan zijn of haar kind(eren) kan geven." Adele vertelt dat het desondanks geen makkelijk besluit is geweest. "Ik ben er nog steeds niet helemaal overheen, dat ik ervoor heb gekozen om het leven van mijn zoon overhoop te halen voor mezelf. Maar ik hoop dat hij het op een dag zal begrijpen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Adele staat Kim Kardashian bij in scheiding van Kanye West

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore