Ga naar de inhoud
Entertainment

Actrice Blake Lively regiseert nieuwe videoclip Taylor Swift

Taylor Swift en Blake Lively Beeld © GettyImages

Blake Lively (34) maakt met de regie van de nieuwe videoclip van zangeres Taylor Swift (31) haar debuut als regisseur. De Amerikaanse actrice is ook te zien in de video die maandag in première gaat, meldt Taylor zondag via Twitter.

"Eindelijk kon ik met de briljante, stoere en waanzinnig grappige Blake Lively werken aan haar regiedebuut''

"Verrassing! Morgen komt er om 10.00 uur een nieuwe muziekvideo uit", schrijft de 31-jarige Taylor. "Eindelijk kon ik met de briljante, stoere en waanzinnig grappige Blake Lively werken aan haar regiedebuut. Doe met ons mee als we een toost uitbrengen." Hoe het nummer heet waarbij de videoclip is gemaakt, onthulde Taylor nog niet. Het is in ieder geval een single van haar nieuwe album Red, waarmee ze eerder dit weekend haar eigen Spotify-record uit 2020 verbrak. Red is daarmee het meest beluisterde album van een vrouwelijke artiest in één dag ooit.

Taylor
lees ook:
Taylor Swift steekt gymnaste Simone Biles hart onder de riem

Blake brak in 2007 wereldwijd door met haar rol van Serena van der Woodsen in de tv-serie Gossip Girl. Daarvoor was ze al te zien in de film The Sisterhood of the Traveling Pants. Later speelde ze in nog tientallen films waaronder The Age of Adeline uit 201, waarin ze te zien was met de Nederlandse acteur Michiel Huisman.

Taylor
lees ook:
Taylor Swift wint award voor invloed op muziekindustrie