Ga naar de inhoud
Entertainment

Louisa Janssen en Rowan vieren 21 jaar samenzijn: 'Zoveel moeten vechten'

Louisa Janssen en Rowan Beeld © ANP

Het is zondag een heugelijke dag voor Louisa Janssen (36) en haar partner Rowan (36): de twee vormen 21 jaar een stel. Dat laten de realitysterren weten via schattige kiekjes op social media.

''Zoveel mee gemaakt, zoveel moeten vechten, maar vooral zoveel liefde met elkaar''

Op Instagram plaatst Louisa vol trots meerdere foto’s samen met haar grote liefde. 'Vandaag 14-11-21 zijn we 21 jaar samen. Zoveel meegemaakt, zoveel moeten vechten, maar vooral zoveel liefde met elkaar’, schrijft ze met een hartje erachter. Onder het bericht stromen de felicitaties binnen.

Ook deelt de realityster een filmpje waarin zowel oude als nieuwe foto’s van het liefdeskoppel te zien zijn. '21 jaar samen vandaag', schrijft Louisa bij de post.

Louisa
lees ook:
Louisa Janssen dolblij na ingrepen in Turkije: '7 liter vet weg'

Sinds drie jaar vormt het koppel een gelukkig gezinnetje met zoontje Mikai. In 2017 onthulden Louisa en Rowan namelijk zwanger te zijn en hun eerste kindje te verwachten. De baby werd verwekt met een anonieme zaaddonor. Rowan, die als vrouw ter wereld kwam en zich identificeert als man, is Mikai's biologische moeder.

Louisa
lees ook:
Louisa Janssen trekt door het land om te helpen opruimen

Het stel is niet vies van een prikje hier of een spuitje daar. Nu Louisa dolblij is met haar nieuwe lichaam, ziet Rowan ook kansen. Hij gaat binnenkort dan ook hoogstwaarschijnlijk naar Turkije voor een sixpack.

Louisa verklapt: 'Rowan gaat sixpack in Turkije laten zetten'

01:40