Entertainment

BLØF-zanger Paskal Jakobsen is de coronacrisis 'strontbeu'

13 november 2021 20:30 Aangepast: 14 november 2021 14:35

BLØF-zanger Paskal Jakobsen (47) is de coronacrisis "strontbeu", maar roept iedereen toch op om "tolerant" naar elkaar te blijven in de discussie rondom het onderwerp. Daar heeft hij zelfs soms ook moeite mee, gaf hij zaterdagavond toe tijdens het livestreamconcert dat de band gaf vanuit Rotterdam Ahoy.

"Soms wordt het gesprek venijnig, ook vanuit mijn kant"

"Soms wordt het gesprek venijnig, ook vanuit mijn kant", geeft de 47-jarige Zeeuw toe. Het concert van BLØF zou eigenlijk voor een uitverkocht Rotterdam Ahoy zijn, maar vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kon dat niet doorgaan. Daarom werd de show voor heel Nederland uitgezonden via zender 41 op KPN of een livestream op YouTube.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Paskal Jakobsen 'beetje jaloers' op Top 2000-notering Danny Vera

Het was voor Paskal ook even wennen om voor een lege zaal te staan. Bij het nummer 'Omarm Me' vraagt hij de vrouwen in het publiek vaak de hoge noten van het refrein mee te zingen, omdat hij die naar eigen zeggen bijna niet redt. Een primeur voor de livestreamkijker: Paskal zong het lied zaterdag bij gebrek aan publiek helemaal zelf. Hij kon van tevoren echter niet garanderen dat het goed zou klinken, maar dat kon hem weinig schelen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Lat ligt hoog in restaurant Paskal Jakobsen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore