Entertainment

Kensington neemt na vijftien jaar afscheid van frontman Eloi

12 november 2021 08:18 Aangepast: 12 november 2021 08:40
Kensington Beeld © ANP

Frontman Eloi Youssef (34) gaat volgend jaar de band Kensington verlaten. 'Er is geen ruzie of onenigheid, maar wel een verschil in toekomstvisie', schrijft de band, die verder bestaat uit Jan Haker, Casper Starreveld en Niles Vandenberg, op Instagram.

"We weten wel dat Kensington niet zal eindigen"

De huidige geplande concerten van Kensington, bekend van hits als 'Uncharted' en 'No Me', gaan vooralsnog door. De laatste concerten in deze formatie staan gepland op 3 en 4 september 2022 in Ziggo Dome. 'We hopen jullie daar allemaal te zien. Het wordt episch, dat beloven we.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kensington 'kapot' van annuleren festivals: 'We missen jullie'

Wat het vertrek van de frontman betekent voor de toekomst van de band, is nog niet bekend. 'We weten wel dat Kensington niet zal eindigen: Jan, Casper en Niles zullen in de loop van de tijd hier een nieuwe vorm voor vinden.'  Zondagavond schuiven de bandleden aan bij de RTL 4-talkshow Humberto om het vertrek van Eloi verder toe te lichten.

Kensington werd vijftien jaar geleden opgericht. Onlangs bracht de band nog een livealbum uit, waarop zestien tracks staan die zijn opgenomen tijdens akoestische optredens in TivoliVredenburg in Utrecht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lakshmi gaat samenwerking aan met Kensington-frontman

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore