Ga naar de inhoud
Entertainment

Celgenoot R. Kelly komt met stripboek over hun tijd in de bak

R. Kelly Beeld © Getty Images

Brendan Hunt, de man die de afgelopen maanden met R. Kelly (54) een cel heeft gedeeld in de gevangenis in New York, heeft een stripboek gemaakt over hun tijd samen. Volgens de 'New York Daily News' gaat het boek 'Prison Comics' over hoe de heren samen hun tijd spenderen.

Brendan, die vastzit omdat hij wordt beschuldigd van dreigen met het vermoorden van overheidsmedewerkers, illustreerde en schreef onder meer hoe hij yoga en sportlessen volgt met R. Kelly.

Muziek
Lees ook:
Muziek omstreden zanger R. Kelly steeds populairder

Hij zou niet hebben geweten wie de zanger was toen ze celgenoten werden. "Ik ben de grootste r&b-ster uit de geschiedenis! Hoe kun je nooit van R. Kelly hebben gehoord", reageerde de getekende versie van de artiest daarop. Het is niet duidelijk wat de zanger van het stripboek vindt.

Officiële
Lees ook:
Officiële YouTube-kanalen R. Kelly offline gehaald

R. Kelly  werd onlangs in New York schuldig bevonden aan het leiden van een operatie die tot doel had vrouwen en minderjarige meisjes te misbruiken. Ook in de staat Illinois loopt nog een zaak tegen hem. De zanger zit al vast sinds 2019, toen hij werd opgepakt in Chicago. In juni werd hij overgebracht naar de gevangenis in Brooklyn. Daar zit hij nu nog steeds.

Michiel Vos: 'Nieuwe details zaak R. Kelly liegen er niet om'

05:03