Ga naar de inhoud
Entertainment

Veelbesproken aflevering Jachtseizoen met Martin Garrix 'gewoon' online

Martin Garrix Beeld © Getty Images

De veelbesproken aflevering van de populaire YouTube-serie 'Het Jachtseizoen' met Martin Garrix (25) is zaterdag te zien. In september raakte een figurant op de opnamedag gewond, maar in overleg met zijn familie is volgens de mannen van het kanaal StukTV besloten de uitzending gewoon te laten doorgaan.

"Garrix heeft én volgens de regels gespeeld, én groots uitgepakt zoals je van deze wereldster verwacht"

De persoon die van een loopbrug was gevallen 'maakt het goed en werkt thuis verder aan volledig herstel', laat StukTV donderdag weten op Instagram. 'In goed overleg met alle betrokkenen is besloten om de uitzending van de aflevering op YouTube voort te zetten.'

StukTV
Lees ook:
StukTV teleurgesteld in Mark Rutte: 'Wat een k** antwoord'

Net als in eerdere seizoenen slaat ook in deze nieuwe reeks wekelijks een bekende Nederlander op de vlucht voor de presentatoren van StukTV. De dj stond al langer op het lijstje van Giel, Thomas en Stefan. "Doordat we dit jaar nog strenger op de regels zijn, hebben we de boeven uitgedaagd om creatiever te zijn tijdens de vlucht. En eerlijk, Garrix heeft én volgens de regels gespeeld, én groots uitgepakt zoals je van deze wereldster verwacht", laat Giel de Winter weten in het persbericht over het nieuwe seizoen.

Mark
Lees ook:
Mark Rutte ziet deelname aan Jachtseizoen van StukTV wel zitten

Naast de dj zijn komende reeks ook onder anderen Kraantje Pappie, Kees van der Spek en gravin Eloise te zien.