Ga naar de inhoud
Entertainment

'Scott Disick datet met 23-jarige ex van Brooklyn Beckham'

Scott Disick Beeld © GettyImages

Scott Disick (38) is wederom aan het daten geslagen met een flink jongere vrouw. De ex van Kourtney Kardashian (42) heeft volgens de 'New York Post' iets met Hana Cross, de 23-jarige ex van Brooklyn Beckham.

''Ik ga niet op zoek naar jonge meisjes, die vinden me gewoon altijd aantrekkelijk omdat ik er jong uitzie''

De 38-jarige Scott had een tijdlang iets met Amalia Harlin (20), maar die relatie liep in september na een klein jaar op de klippen. In het najaar van 2017 bevestigde de realityster dat hij samen was met de toen 19-jarige Sofia Richie, de dochter van Lionel. De twee hadden drie jaar lang een knipperlichtrelatie.

Lisa
lees ook:
Lisa Rinna baalt dat dochter van 19 met Scott Disick (37) datet

Scott staat zo bekend om zijn voorkeur voor jongere vrouwen, dat presentator Andy Cohen hem er naar vroeg tijdens een reüniespecial van Keeping up with the Kardashian. Toen verklaarde de realityster: "Iedereen begrijpt het verkeerd. Ik ga niet op zoek naar jonge meisjes, die vinden me gewoon altijd aantrekkelijk omdat ik er jong uitzie."

Scott
lees ook:
Scott Disick 'woest' om verloving Kourtney Kardashian en Travis Barker

Scott had van 2005 tot 2015 een relatie met Kourtney, met wie hij zoons Mason (11) en Reign (6) en dochter Penelope (9) heeft. Kourtney verloofde zich onlangs met rocker Travis Barker.