Ga naar de inhoud
Entertainment

Soy Kroon probeerde relatie met Holly Mae Brood stil te houden

Beeld © ANP

Als Soy Kroon (26) en Holly Mae Brood (26) elkaar in 2016 leren kennen tijdens de auditie voor 'Nieuwe Tijden' ontstaat er al snel een band. Vooral als ze daarna nog twee maanden samen in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' spelen. Wanneer de vonk eenmaal definitief overslaat tussen de twee, willen ze dat in eerste instantie niet publiekelijk bekendmaken.

"Achteraf zeiden alle mensen op de set dat ze het al lang aan zagen komen"

Dat onthult Soy in gesprek met 100% NL Magazine. "Wij kenden niemand [op de set van GTST], dus we hadden veel aan elkaar en zijn bevriend geraakt", vertelt Soy. "Het heeft iets van vier maanden geduurd voordat we beseften dat het meer was dan vriendschap." Al snel ging het er stiekem aan toe. "Toen ging er een handje onder de tafel en hielden we elkaars hand vast, terwijl we met allemaal mensen uit eten waren. We probeerden het stil te houden. Achteraf zeiden alle mensen op de set dat ze het al lang aan zagen komen."

Holly
Lees ook:
Holly Mae Brood open over toekomstplannen met Soy Kroon

De grote vraag is waarom het zo lang heeft geduurd voordat het stel voor hun relatie uitkomt. Volgens Soy is de verklaring simpel: ze durven in eerste instantie de stap niet te zetten vanwege hun bijzondere vriendschap. "Maar ik wist heel snel dat ik Holly de rest van mijn leven in m’n omgeving zou houden. Dat gevoel had zij ook. Maar wie gaat de stap zetten om te zoenen? Je bent toch bang dat de ander niet wil en dat de vriendschap misschien kapot gaat."

Kapot gaat het zeker niet: in augustus vierden de twee dat ze al vijf jaar officieel een setje vormen.

Holly
Lees ook:
Holly Mae Brood open over seksleven met Soy Kroon

Het hele interview met Soy Kroon lees je in de nieuwe editie van 100%NL Magazine.