Ga naar de inhoud
Entertainment

Bella Hadid deelt foto's van huilbui: 'Social media is niet echt'

Bella Hadid Beeld © ANP

Dinsdag verschenen er foto’s op het Instagram-account van Bella Hadid (25), waarop we haar op een heel andere manier zien dan normaal. Het model wil het belang van mentale gezondheid onder de aandacht brengen en laat daarom een kwetsbare kant van zichzelf zien aan haar ruim 47 miljoen volgers.

''Social media is niet echt''

Bella plaatst maar liefst acht foto’s op haar Instagram waarin ze met tranen in haar ogen te zien is. Met het bericht wil ze motiveren, inspireren en laten zien dat het leven ook voor bekende mensen niet altijd over rozen gaat: 'Social media is niet echt. Voor iedereen die het moeilijk heeft, onthoud dat je soms alleen hoeft te horen dat je niet alleen bent. Dus van mij naar jou: je bent niet alleen. Ik hou van je, ik zie je, en ik hoor je’, schrijft het model erbij.

Israël
lees ook:
Israël haalt openlijk uit naar Bella Hadid om deelname protest

Meerdere bekende vrienden en familie van het model reageren liefdevol onder het bericht. Haar zus en ook model Gigi Hadid schrijft: 'Ik hou van je.' Net zoals modeontwerper Marc Jacobs: 'Ik hou van je Bella.' 'Je helpt zoveel mensen door je eerlijke en kwetsbare kant te laten zien', schrijft Willow Smith - de dochter van Will Smith - onder de foto met een hartje erachter.

'Gigi
Lees ook:
'Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar'

Een uur later verscheen een zelfde soort Instagram-post op het account van haar Nederlandse nichtje Joann van den Herik. De voormalig Curvy Supermodel-deelnemer werd geïnspireerd door de foto’s van haar nicht en besloot haar eigen verhaal te delen. 'Bels bericht inspireerde me vandaag om hetzelfde te delen. Ik jullie eraan herinneren dat Instagram niet echt is', begint het model. Ze vervolgt: 'Iedereen heeft mindere dagen, waar je je slecht voelt, niks wil doen, jezelf haat, dagen die eigenlijk over wilt slaan.' Joann wil hiermee de boodschap van Bella verder verspreiden. 

Broertje
lees ook:
Broertje Gigi en Bella Hadid wil absoluut geen 'onnatuurlijke' vaccinatie