Ga naar de inhoud
Entertainment

Lieke van Lexmond terug naar de kern: 'Altijd al verliefd op paarden'

Lieke van Lexmond Beeld © ANP

Momenteel zijn het meer slechte tijden dan goede tijden voor Lieke van Lexmond (39). De presentatrice ligt namelijk sinds een aantal weken onder vuur, en dan met name vanwege haar Moonsisters-praktijken samen met zus Jetteke.

"Wat een schoonheid zit er toch in de natuur"

De ellende begon voor de Moonsisters vlak nadat zij een samenwerking aankondigden met cosmeticamerk Rituals. Daar kwamen veel negatieve reacties op, omdat Lieke en Jetteke zich publiekelijk negatief uiten over het vaccinatiebeleid in Nederland.

Later werd er door De Keuringsdienst van Waarde onderzoek gedaan naar de edelstenen die Lieke en Jetteke verkopen in hun webshop. Twee daarvan bleken nep te zijn. Natuurlijk niet wat je wil horen.

Lieke
lees ook:
Lieke van Lexmond over nep-edelstenen: 'We zijn zelf voorgelogen'

Twee niet zulke leuke ontwikkelingen in het leven van de voormalig GTST-actrice. Logisch dus, dat ze zich even terugtrekt. Op haar Instagram deelt Lieke nu dat ze 'even terug naar de kern' is. 'Paarden, altijd al verliefd op geweest. Veel hiken, paardrijden, mountainbiken. Wat een schoonheid zit er toch in de natuur.'

Rituals
lees ook:
Rituals betreurt ophef om samenwerking met 'Moonsisters' Lieke en Jetteke

Lieke was na de ophef over de nep-edelstenen in haar winkel zo sportief om in RTL Boulevard uitleg te geven over de hele situatie. In de video hieronder hoor je wat ze daar over te zeggen had.

Lieke van Lexmond over nep-edelstenen: 'We zijn zelf voorgelogen'

07:33