Entertainment

Vin Diesel vraagt Dwayne Johnson: 'Kom terug bij Fast & Furious'

07 november 2021 22:39 Aangepast: 08 november 2021 08:53

Acteur Vin Diesel (54) heeft Dwayne Johnson (49), zijn collega in een flink aantal Fast & Furious-films, gevraagd om terug te keren naar de populaire filmserie. Hij deed dit in een Instagram-post.

"Ik hoop dat je de gelegenheid aangrijpt en je bestemming vervult"

Dwayne ontbrak in het negende deel van de reeks, naar verluidt vanwege een langlopende ruzie tussen hem en Vin. Zo stelde Dwayne eerder in een Instagrampost dat Vin een waardeloze acteur en collega was. Het lijkt er echter op dat Vin nu toenadering probeert te zoeken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vin Diesel vraagt Dwayne Johnson: 'Kom terug bij Fast & Furious'

‘Mijn kleine broer Dwayne’, zo begint hij zijn Instagrampost. ‘De wereld wacht op de finale van de tiende Fast film. En zoals je weet noemen mijn kinderen je oom Dwayne in mijn huis. Er gaat geen feestdag voorbij dat jullie elkaar geen beste wensen sturen. De tijd is gekomen. Je moet komen. Hobbs kan niet gespeeld worden door een andere persoon. Ik hoop dat je de gelegenheid aangrijpt en je bestemming vervult’, aldus Vin.  

Vin en Dwayne deelden voor het eerst het doek in 2011, in het vijfde deel van de serie. Vin Diesel speelt held en autodief Dominic Toretto, 'The Rock' vertolkt de rol van FBI-agent Luke Hobbs. In het voorlopig laatste deel, nummer 9, ontbrak Hobbs.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hebben Dwayne Johnson en Vin Diesel echt ruzie?

Voor zover bekend heeft Dwayne  nog niet gereageerd.

De kans is trouwens groot dat je dít nog niet wist over Dwayne Johnson:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dwayne Johnson niet in toekomstige Fast & Furious-delen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore