Ga naar de inhoud
Entertainment

Kim Cattrall pakt hoofdrol in How I Met Your Mother-reboot

Beeld © ANP

Kim Cattrall (65) gaat de hoofdrol spelen in een reboot van de serie 'How I Met Your Mother'. De serie die Hulu volgend jaar uitbrengt krijgt 'How I Met Your Father' als titel mee.

De Sex and the City-actrice speelt de rol van Sophie, zoals die er in de toekomst uit komt te zien. De Sophie in het heden wordt gespeeld door Hilary Duff. De opzet van het plot lijkt op dat van How I Met Your Mother (2005-2014). Sophie vertelt haar zoon hoe ze haar vader heeft ontmoet in 2021. Het origineel draaide om Ted die in het jaar 2030 zijn kinderen vertelde over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn zoektocht begon in het jaar 2005.

Met
Lees ook:
Met deze verhaallijn wordt Kim Cattrall uit SATC-reboot geschreven

In de serie wordt Sophie omringd door een groep vrienden. Die houden zich volgens de vrijgegeven synopsis bezig met het uitzoeken wie ze zijn, wat ze willen van het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte mogelijkheden.

How
Lees ook:
How I Met Your Mother krijgt spin-off met Hilary Duff

Naast Kim en Hilary zullen ook Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma te zien zijn in de tien afleveringen die er van de serie komen.