Entertainment

Shary-An toont gezicht dochtertje bewust niet op social media

05 november 2021 15:42 Aangepast: 05 november 2021 15:43
Shary-An en Nena Beeld © Instagram @shary_an

Zo trots als een pauw zijn Shary-An Nivillac (29) en Nena Kreber (27) op hun dochter Billie, die afgelopen mei ter wereld kwam. Toch zetten ze hun kleine meid liever niet herkenbaar op social media. In het 'Linda.meiden Winterboek' legt de zangeres uit waarom.

"Als ouders willen we meegeven dat liefde en jezelf zijn op nummer één staan"

Hoewel Shary-An haar geluk het liefst van de daken wil schreeuwen, doet ze dat heel bewust niet. Dat betekent niet dat ze geen enkel kiekje van haar prachtige gezinnetje deelt op Instagram - integendeel, maar op elke foto zorgt de zangeres er wel voor dat het gezichtje van baby Billie niet duidelijk in beeld is. Shary-An legt uit: "Je weet nooit hoe Instagram er over vijftien jaar uitziet, dus die keuze willen we aan haar overlaten."

Ze vervolgt: "Verder zijn we vooral relaxte ouders, die Billie overal bij willen betrekken. Ik zie ons over een paar jaar wel op een festival staan. Doen we Billie gewoon een koptelefoon op."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zangeres Shary-An moeder geworden: 'We genieten onwijs'

In het tijdschrift stelt de nieuwbakken moeder ook dat haar leven op een positieve manier is veranderd sinds de komst van de kleine Billie. Zo stelt ze zich nu kwetsbaarder op en laat ze alles wat meer op zich afkomen. "Zo gaat Billie een keer ziek worden of een schrammetje krijgen zonder dat ik daar iets tegen kan doen", aldus Shary-An.

Haar vriendin Nena droeg hun dochtertje negen maanden bij zich, iets wat Shary-An 'prachtig om te zien' vond, maar ook confronterend. De zwangerschap maakte namelijk de nodige emoties los en deed haar herinneren aan haar eigen jeugd, die niet altijd makkelijk was. Ze vertelt: "Er werd niet veel gepraat over problemen of dingen die me kwetsten. In mijn gezin wil ik dat alles bespreekbaar is. Als ouders willen we meegeven dat liefde en jezelf zijn op nummer één staan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shary-An slaat nieuw pad in met Nederlandstalig nummer

Het hele interview lees je nu in het nieuwe LINDA.meiden Winterboek.

Vlak na de zwangerschapsaankondiging sprak Shary-An met RTL Boulevard. Ze vertelde vol trots over het aanstaande moederschap en hoe de zwangerschap tot dusver verliep.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore