Entertainment

Chris Pratt krijgt veel kritiek na bericht over gezonde dochter

05 november 2021 01:30 Aangepast: 05 november 2021 09:28

Een Instagrampost van Chris Pratt (42) is donderdag veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Zij vonden dat de lofzang voor zijn vrouw Katherine Schwarzenegger (31) nogal ongevoelig was tegenover zijn ex Anna Faris en hun zoon Jack.

"Ze helpt me met alles. Als tegenprestatie maak ik soms een pot augurken open. Dat is de verdeling''

De acteur prees zijn echtgenote uitgebreid in de post en bedankte haar onder meer voor hun "prachtige gezonde dochter". Chris en Katherine werden in de zomer van 2020 ouders van dochter Lyla. In 2012 kregen hij en Anna zoon Jack, die negen weken te vroeg werd geboren en daar diverse gezondheidsissues aan overhield.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Chris Pratt spreekt stem Garfield in voor nieuwe film

De opmerking over zijn dochter was niet het enige in de post dat verkeerd viel bij veel mensen. In het bericht schrijft Chris over zijn relatie met Katherine: "Ze helpt me met alles. Als tegenprestatie maak ik soms een pot augurken open. Dat is de verdeling." Dat kwam op veel mensen over alsof de acteur zijn handen niet al te vaak uit de mouwen steekt thuis.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Racistische berichten Twitter-account Chris Pratt blijken nep

Tegenover de hoon stonden ook reacties van volgers die Chris verdedigden en vonden dat een positieve post over zijn dochter niet per se een sneer naar zijn zoon is. Ook beschuldigden sommige fans de mensen met kritiek ervan het op de acteur gemunt te hebben vanwege zijn religie. Chris en Katherine zijn trouwe kerkgangers bij de Zoe Church in Los Angeles. Die is in het verleden omschreven als lhbtq-onvriendelijk.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore