Ga naar de inhoud
Entertainment

Roos Reedijk uit Kopen zonder Kijken is gezelligheidsdier: 'Sla echt door'

Beeld © RTL

Roos Reedijk is door haar rol als stylist in 'Kopen zonder Kijken' razendsnel bekend geworden bij een miljoenenpubliek. We weten inmiddels dat Roos van doorpakken houdt wat betreft stijl. Maar hoe is ze verder als mens? Dat vertelt ze in de nieuwste '&C'.

"Het hoeft allemaal niet perfect"

Roos omschrijft haar man en zichzelf als echte 'gezelligheidsdieren'. Ze is dan ook heel bewust met een groep vrienden van vroeger in hetzelfde dorp gaan wonen, waar haar broer overigens ook woont. "Het is altijd de zoete inval bij ons thuis: de hele buurt loopt in en uit." Koken mag de stylist graag doen. Bestellen? Daar doet ze niet aan. Dan vraagt ze liever mensen om hulp.

Sommige mensen mogen de creaties van Roos in Kopen zonder Kijken dan niet altijd even mooi vinden. Prima, maar saai zijn ze in ieder geval nooit. Net als de verjaardagsfeesten die Roos organiseert. Ook dan pakt ze helemaal uit. "Laatst gaf mijn dochter een indianenfeestje. Dan ben ik al ver van tevoren bezig om een tooi voor mijn man en een vintage pak voor haar te scoren. Ik sla helemaal door: dan móét er een tipitent in de woonkamer komen en liggen er overal veren. Soms moet ik echt even tegen mezelf zeggen: 'Roos, het is een kinderfeest. Het hoeft allemaal niet perfect.'"

Koppel
lees ook:
Koppel krijgt verontrustend nieuws te horen in Kopen zonder Kijken

Ook tijdens de feestdagen pakt Roos flink uit. Sinterklaas, Kerstmis, ze viert het allemaal. Heerlijk vindt ze het, om uitgebreid te borrelen. "En ik haal altijd veel te veel eten in huis. Wij vieren wel vijf kerstdagen – we vieren het met vrienden, ouders, neefjes, nichtjes. De hele kerstvakantie is voor ons één groot eetfestijn."

Onlangs deden Roos en haar partner in crime Bob een boekje open over hun deelname aan het woonprogramma. Zo krijgen ze het soms benauwd van 'hele moeilijke kandidaten'. Wat ze daarmee bedoelen, vertellen ze hieronder.

Koppel
lees ook:
Koppel kan teleurstelling niet verbergen in Kopen zonder Kijken

Bob en Roos van Kopen Zonder Kijken hekelen moeilijke kandidaten

02:12